Gina Tricot

  2011-08-28 / 20:52:42 / Kläder / 0 KOMMENTARER

28 augusti

  2011-08-28 / 18:47:23 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hehe jag är nog världens sämsta på att blogga tror jag. Har seriöst inte haft tid till att starta datorn på kvällarna. Går ju i skolan från 8 till 4 varje dag och när jag kommer hem är jag helt slut. Men på onsdag kommer vi få våra skoldatorer och då kan det hända att jag skriver på håltimmar och sånt.

I fredags så hade jag bara en lektion, vi skulle springa aggerudsspåret sen sluta vi. Så när jag kom hem duschade jag och sen gick jag och mamma ner till stan och käkade lunch. Vid 2 mötte jag upp Ebba och Jessica nere vid Willys. Vi storhandlade mat, godis och dricka till kvällen då vi skulle ha en tjejkväll med klassen. Så vid 6 tiden kom alla tjejer hem till Ebba där vi först åt jätte god mat. Senare så lekte vi massa lekar och hade massa kul. Trodde även vi skulle dö ett tag! Vid 12 hade alla gått och då var det bara vi som skulle sova där som var kvar, jag, Jessica, Cathrine och Mathilda. 

Resten av helg har jag umgåtts med familjen och Emil. Min syster från Norge har varit här med sina barn så idag åkte vi ner till Boda Borg en sväng och klättrade lite. Riktigt kul.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen en sväng sen sova jätte tidigt, är skit trött. Skriver nån gång, det märks. 
Hej!!

Första skoldagen avklarad!

  2011-08-17 / 16:28:18 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Woho äntligen första skoldagen avklarad! Gått och varit nervös flera dagar nu. Vi fick mest information och sånt idag. Träffa lärare och alla klasskompisar, fick skåpnyckel, matkort och sånt. Sammanlagt är vi 34st i klassen, 18 Ekonomare och 16 Samare. Dom flesta vet jag vilka dom är men det var några jag aldrig sätt förut, men det kommer bli så bra så! Och bara för att plåga oss så här i början så ska vi läsa en bok på 300 sidor på en månad!? Och schemat såg inte heller så bra ut, 8 till 4 varje dag. Men som tur är att på fredagar är man nästan helt ledig och det är ju hur bra som helst! 

Imorgon går jag vanlig skoldag, ska till doktorn vid halv 2 sen tillbaka till skolan igen. På fredag är det klasskampen men hoppas på att sluta tidigt. Kanske åker till Västerås i helgen vem vet. 

Nu ska jag rensa mitt rum på alla kläder som är överallt sen kommer Emil hit och myser lite!

Inte min dag...

  2011-08-10 / 23:53:10 / Vardag / 3 KOMMENTARER

Jaha då var den här dagen slut och jag har inte gjort ett skit. Suttit framför datorn och varit allmänt irriterad på allt och alla. Blir så arg på mig själv som inte gör något nu när det är sista veckan på sommarlovet. Och jag kan inte förstå vart den här sommaren tog vägen. Jag har inte gjort nånting under lovet. Jag har inte ens legat nere vid stranden och solat! Blir så arg!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Desperate Houewives, en sån kommer jag bli en vacker dag hehe..

Btw så är jag väldigt arg på bloggen också för att den nya designen vill inte visa sig!!!!!!!

10 Augusti

  2011-08-10 / 14:23:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Det var ungefär 2 veckor sen jag skrev tror jag. Inte hänt så mycket på dom dagarna förutom att jag har slutat jobbat, Emil har fått körkort och jag har blivit faster åt världens sötaste Nova!

I söndags den 7 augusti klockan 13.09 kom Nova Isabelle Nyberg äntligen. Vi åkte ner i måndags och hälsa på och hon var så söt! Dom fick komma hem idag så åker nog och hälsar på i helgen igen. 

I fredags var min sista dag på Hembygdsgården, det kommer bli ganska tomt nu på dagarna men börjar ju skolan om en vecka så kommer ha fullt upp snart igen med läxor och sånt skit! I lördags stog jag och baka kakor och bullar hela dagen som jag sen åkte och lämna på jobbet i söndags, fick en liten slant för det. På kvällen åkte jag dit igen och hämta dricks som vi tjänat in under dom 3 veckorna, nästan 400kr var blev det! Det är inte dåligt det.

Idag skulle jag egentligen till stan idag en sväng för att handla present åt flajsan som fyllde år i måndags. Ska till henne imorgon och fira henne en stund, skulle egentligen göra det idag men jag måste vara hundvakt för mor jobbar. 

Resten av veckan ska jag inte göra något speciellt förutom på lördag då jag, Felicia, Sebastian och Emil åker ner till Göteborg och Liseberg över dan. Åker på morgonen nångång och är där hela dagen och åker massa karuseller och har skoj. Typ den första utflyckten på hela lovet så det ska bli kul!


En bild på Nova och Mamma.