Friday - Västerås

  2012-08-31 / 10:09:50 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Äntligen fredag! Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Ska göra klart en uppgift som ska vara inlämnad idag. Inatt hade mamma och jag en liten nattgäst på besök. Thomas och emelie är i Stockholm så Nova kom hem till oss och sov. Vaknade vid 4 att hon låg nere vid mina ben och tryckte sig i mot mig haha. Vakna sen igen vid halv 7 att hon ligger och glor på mig och kastar gosedjur på mig så då var det bara att gå upp haha.


Vid halv 3 ska jag ta bussen in till Örebro och sen tåget mot Västerås. Emil kom på igår att jag skulle åka dit så imorse bokade jag tågbiljetter. Får se hur det går, kommer inte hitta till rätt tåg säkert haha..


28 Augusti

  2012-08-28 / 23:03:20 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Tiiiisdag, och idag har varit en bra dag och även en arg och förbannad dag. Var förbannad på alla jävla idioter som förstör för andra och som beter sig som 5 åringar!!! Jaaaaa i alla fall, slutade tidigt idag så gick till Som hemma och åt club toast. Godaste som finns! Gick hem till mig sen med Matti Ebba och Jessica och färgade håret på mig och Matti. Blev kol svart i huvudet, saknat den färgen!


Imorgon börjar jag halv 10 med träning på Nobelspåret. Efter de har jag bara 3 lektioner som går snabbt. Ska plugga imorgon för har ett litet prov nästa vecka. Har bestämt mig att verkligen satsa på skolan nu, vill inte vara lat och sen bli förvånad över att jag knappt får godkänt i ämnena.. Ska även söka jobb så jag får in lite slantar vid sidan av skolan.


Bilder från sommaren

  2012-08-22 / 22:08:16 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Turkiet

  2012-08-22 / 21:17:23 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Här kommer några bilder från Turkiet resan!



I'm back!

  2012-08-21 / 21:25:08 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hej mina vänner och ovänner!

Ja som ni märkt har jag tagit lite ledigt från bloggen också. Har inte orkat eller haft tid med att uppdatera. Jag har börjat skolan igen som alla andra, den här året går jag i 2an. Inte långt kvar till studenten!!! Tror det här året kommer bli roligare men även jobbigare med allt plugg. Har redan ett prov på fredag, som jag har lite svårt att plugga på för den där tv apparaten stör mig!


Sen sist jag uppdatera så har jag varit i Turkiet 1 vecka med mamma, hade det varmt och gött i solen! När jag kom hem började jag jobba direkt, det var faktiskt roligare än jag trodde. Trivdes jätte bra så får se ifall jag söker lite extra jobb dit. Min syster från norge var här förra helgen, barnen var också med och ida hade med sig en kompis. Var på BodaBorg och lekte lite. Vi bokade även en stuga i Sälen över jul tillsammans med Rickard och Jenn, ska bli jätte mysigt! 


Har umgåtts ganska mycket med Emil, nu är han tillbaka i Västerås för sitt fjärde år. Ett sista år sen är han min igen! Han kommer hem i helgen igen, tillsammans med sin nya kanin haha. Den har ett konstigt namn men jag ska döpa om den, så det så!


Jo annars då. Jag har blivit as sjuk. Blev antagligen det i lördags när jag var hos Johanna på 18 årsfest, hade jätte kul även om jag blev sjuk hah. Som det ser ut nu ska jag stanna hemma imorgon, mår inte alls bra. Mamma är också sjuk så får hoppas att det bara är en förskyldning och inget annat skit.


Idag var min sista onyttiga dag, det avslutades med en äcklig kebabtallrik. Imorgon börjar jag på diet och när jag blivit friskare ska jag dra igång med träningen. Ska bli väldigt skönt och hoppas jag märker någon skillnad! Mitt första delmål är 5kg men mitt slutmål tänker jag inte skriva ut, inte än iaf. Skriver ut det när jag nått det. Så önska mig all lycka i världen för det här ska jag greja!!