mvsrgnmvsourzåok

  2012-04-29 / 21:33:18 / Vardag / 1 KOMMENTARER
En väldigt ledsen, blandad och konstig helg.. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Hade iallafall en hyfsad kväll igår. Var ute vid Västeräng med flera stycken för det var fest där. Drack ingenting eftersom det som hänt. Gick hem till Ebba och sov där. Idag när jag vakna kom pappa och hämta mig sen åkte vi in till USÖ och hälsade på farfar. 

Ingen mer uppdatering. Varken här eller på facebook. Smsa eller ring om det är nånting speciellt. 0704079916.

Tack och hej för mig. Ha ett bra liv eller nått så att nån av oss har det.

41 månader & 13 dagar
3,5 år om 17 dagar..

Död efter träning

  2012-04-26 / 20:39:28 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Kom alldeles nyss in. Har varit och tränat 1 timmes body combat, varit ute och sprungit, hämtat upp Felicia och handlat. Nu står hon i duschen och jag håller på ladda ner fillm. Kör på en skräckkväll, eller nått. Käka kyckling ska vi också göra! Vi har inte träffats på några veckor så vi har nog en hel del att prata om! Jag tror jag slagit i huvudet eller nått som tränar så mycket haha!

Imorgon startar jag dagen med 1 timmes body pump, om mina armar orkar efter all träning igår och idag haha. Drar till skolan på ett matte gemongång och massa plugg! Senare ska jag träffa Emil sen får vi väl se hur det ser ut. På lördag ska jag träna igen för då är det walthers joggen. Känner mig som värsta tränomanen eller nått haha. Men nu är det stenhård träning som gäller! Fast är ledig måndag och tisdag också så då får jag ta det lite lugnt.


26 April

  2012-04-26 / 08:29:01 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu är jag redo för skolan! Min buss går vid 9, har teori inom idrott idag. Kommer bli en lugn dag känns det som.

Igår var en bra dag, länge sen jag hade det! Börja med en pass body combat. Det roligaste passet och träningen jag nånsin gjort. Idag har jag träningsvärk överallt. Ska iväg och köra det passet ikväll igen. Hade två lektioner igår, historia och spanska. Båda två gör vi arbeten i men är nästan klar med spanskan. Fick sluta en timme tidigare så då åkte jag hem och plugga. Blev klar med engelskan som jag sen skicka in. Resten av kvällen så kolla jag på big bang theory. Badade lite också men datorn var med in så kollade lite till bbt.

Mamma åker på kryssning idag så blir själv hemma. Vi får väl se vilken vänlig själ som vill göra mig sällskap!


One Direction

  2012-04-25 / 16:43:31 / Musik / 2 KOMMENTARER
Everyone else in the room can see it
Everyone else but you

Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
Oh Oh
You don't know you're beautiful

If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
Oh oh
You don't know you're beautiful
Oh oh
That what makes you beautiful

Hatar skolan just nu..

  2012-04-23 / 22:15:24 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hola amigos! Jobbig dag idag. Har bara fått massa läxor och prov som ska vara klart snart när jag har cirka 20 skoldagar kvar. Tror dom att jag ska sitta i USA och plugga eller? Fick även reda på att jag har F i ett prov som jag gjorde i vintras men först idag får jag reda på det.. Ibland undrar man hur bra koll dom har på skolan egentligen. Blir galen!
Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit som vanligt. Gosat med underbara vovven och kollat på tv. Imorgon ska jag plugga för jag har en engelska inlämning på onsdag. Ska skriva ett arbete på 2 sidor, fick reda på det idag. Sen så säger dom att vi måste förbereda er för univeristetet, jag ska inte gå på något jäkla universitet! Varför kan man bara inte få välja att läsa ekonomi ingen jäkla historia, religion eller nått annat påhitt. 

Aja nu ska jag sluta vara bitter. Ska lägga mig i sängen och kolla lite på underbara Sheldon och bli lite glad, det behövs. Har egentligen sovmorgon imorgon men glömde matten i skolan så blir upp med tuppen imorgon iaf.. Efter skolan ska jag till stan med Ebba för att kolla lite och fika. Och plugga såklart.


Yesterday

  2012-04-22 / 21:29:37 / Bilder / 0 KOMMENTARER


22 April

  2012-04-22 / 21:26:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hade en jätte bra kväll igår med 2 av mina favoriter, Ebba och Jessica. Mathilda var "sjuk" så hon kunde inte vara med... Vi käkade massa gott hela kvällen. Morötter och gurka i dipp, lövbiff och potatisgratäng och till sist chokladdoppade jordgubbar, så himla gott!!! Ebba åkte vid halv 11 men Jessica sov kvar här. Vi gick och la oss vid 2 men låg upp hela natten och prata, vi somna runt 5 tiden. Vakna idag vid halv 12 och då var det bara börja att diska. Kollade film hela dagen också. Käka lite emellanåt. Vi kolla 4.5 film igår och idag. Frozen, 127 hours, The hangover, A series of unfortunate events och halva friends with benefits. Spelade även lite Wii och hade ansiktsmask. En väldigt skön kväll som var välbehövlig.

Just nu ligger jag i soffan med mamma och ser på Shutter Island och käkar lite chips. Förut idag tog jag 1 timmes bad, väldigt skönt! Har rakat benen, fixat naglarna och målat dom, tvättat ansiktet ordentligt och haft brun utan sol både på benen och i ansiktet. Fuskar lite med brännan men ska nog iväg och sola i veckan.


20 April

  2012-04-21 / 00:06:39 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Kom precis hem efter en kväll på disco. Har ont i hela kroppen och vill bara dö. Sov inte så mycket i natt pga vissa anledningar så är rätt trött nu... Kommer antagligen inte skriva så mycket i veckan för kommer vara upptagen med skolan och jag är absolut inte på topp just nu.. Vill bara försvinna..


The Big Bang Theory

  2012-04-18 / 23:15:51 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Underbara serie och underbara Sheldon!!!!



Hello Good Looking!

  2012-04-17 / 21:16:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER

As snygga bilder tackar jag vet! Tog dom igår i skolan när vi hade lite tråkigt.

Igår hade jag nationellt prov i Engelska muntligt. Det gick väl bra, godkänt vart det iallafall. Imorse hade jag matte prov och det gick väl också bra. Känns inte som jag haft några lektioner idag, har typ suttit och skrivit EU arbete och engelska manus. Har varit irriterad och sur hela dan, tror det är på grund av väder och för att veta vad det har varit för väder så är det bara kolla på Facebook för alla skriver om det. Det räcker inte att se det själv nej nej alla måste påminna en om det också.

Mamma gjorde kladdkakemuffins förut, då blev jag glad. Är lite trött nu, ska snart sova. I morgon har jag träning men känner att jag börjar bli sjuk så skippar den och drar till skolan och pluggar istället. Blir fan galen på alla prov och arbeten som är just nu!!!


Titanic

  2012-04-12 / 23:49:37 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ligger i sängen just nu och kollar på tv. Badade för en stund sen i vårt nya badkar, kommer bli som Jessica och bada varje dag! Min dag idag har varit bättre än var den har varit tidigare i veckan. Skolan gick fort och efter det så åkte jag och Ebba och handla iför vårt disco. Vid halv 6 gick vi på bio. Vi kollade på Titanic. Det är andra gången jag ser den under hela mitt liv. Ebba satt och skratta åt mig och alla i biosalongen hörde mig när jag satt där och grät. Jag ska aldrig mer se den, den är för sorglig för mig..

Imorgon har jag träning sen ska jag till skolan och plugga. Just nu har jag så jävla mycket i skolan. Har typ 2 kompletteringar och 83758 arbeten och sånt som ska vara klart om bara nån vecka... Kommer dö av stress..


10 april

  2012-04-10 / 17:08:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Jäkla skit dag och skit väder! Började 8, gick ute i regnet, hade 3.5 h hål, var ute i regnet, mina skor blev blötta, gick med blötta strumpor i skolan, slog i min tå så den är paj.. Det som är bra är att jag käka på som hemma på lunchen och pappa kom och hämta mig efter skolan! Nu ligger jag i soffan och vill bara sova.. Inget bra tv heller, kallt är det också!

Nu kom jag inte på nått mer att klaga på så nu ska jag sova eller nått...


7 april

  2012-04-07 / 10:06:15 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Uppe med tuppen idag! Klockan ringde på 7 imorse, jag ville bara vända mig och sova och det gjorde jag med haha. Vid halv 8 tvinga jag upp mig själv. Käkade frukost och packade. Sitter nu i bilen men vart vi ska kan jag tyvärr inte skriva här hihi!!

Igår var vi i lägenheten och lämna lite saker för vi flyttar in i veckan, äntligen!! Gjorde ingenting vettigt igår, tog det bara lugnt som jag gjort hela lovet.

Igår kväll när jag skulle sova kom jag på att jag inte hade kollat på One tree hill. Så jag satt mig och kollade på det allra sista avsnittet av hela serien. Så himla sorgligt. Jag vill se mycket mycket mer!! Jag får börja med en ny serie, gossip girl eller OC.

Jag fyller 18 år om 8 månader iiihhhh!!!!!!!


You don't say?!

  2012-04-06 / 00:40:34 / Bilder / 0 KOMMENTARER


.

  2012-04-05 / 23:55:43 / Bilder / 0 KOMMENTARER

 

 


Lov

  2012-04-02 / 16:15:49 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Det är måndag igen men det bästa är att det är lov! Kom nyss hem ifrån stan. Jag har klippt mig och gjort syntest inför tillståndet för körkort. Har även handlat mat och frukost inför imorgon. Jag och pappa åker till Sälen ikväll men kommer hem imorgon kväll igen. Vi ska åka skidor för sista gången den här säsongen.

I fredags var jag hos Ebba på födelsedags/pyjamas party. Jag hann bara äta sen kom Emil och hämtade mig och vi åkte vidare till Sanna. Var där hela kvällen och firade henne med massa trevligt folk! Jag och Emil kom hem runt 2 tror jag, somnade direkt.

I lördags låg vi inne hela dagen. Vi spela dataspel och kolla på tv. En riktigt slappar dag! Igår vakna jag av att mamma ringde och väckte mig. Dom kom och hämta mig och vi åkte hem till Thomas och fikade. Gjorde inte så mycket mer. Det är ju lov så då får man vara slapp!