Julklappar

  2011-12-26 / 15:37:02 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nu är denna jul över då, bara att vänta 362 dagar eller nått. Jag firade jul redan i torsdags då min syster från Norge var här med hennes barn. Thomas, Emelie och Nova var också här, mormor o morfar med. Jag fick en vit gosig och lurvig filt, ett paket med duschgrejer i och en ny parfym. På fredagen spelade vi bingolotto men vann ingenting men det är alltid lika kul att spela. Norge åkte hem på julaftons morgon, vi ordna med maten och sånt sen kom Thomas, Emelie, Nova och mormor o morfar hit. Vi åt julmatsrester ifrån torsdags och efterrätt. Sen öppna vi mer julklappar och kolla på Kalle. Ett måste på julafton! 

Igår var jag till farmor och farfar där mina faster med familj var. Vi åt julmat igen. 4de gången det här året jag äter julmat så nu tänker jag inte äta köttbullar och allt sånt där på ett bra tag! Vi öppnade julklappar igen, jag fick ett presentkort på GinaTricot och en parfym. 

Jag vakna för ungefär en timme sen haha, så himla skönt att sova ut nu på lovet. Mamma har tydligen blivit magsjuk eller nånting så jag ska fly hem till Emil strax. Vill inte heller bli sjuk... Men först innan jag gör nått ska jag kolla på oth! Låg och grät igår igen till det, buhu! 

Alla mina julklappar! Ingen bra bild men det får väl gå!

2 tavlor, 2 chokladaskar, 3 parfymer, 1 presentkort, 500kr, 2 tshirts, 1 jumpsuit, 1 par tights, 1 box med serie, Julkalender - Teskedsgumman, Vantar, Skrub till kroppen, USBminne och högtalare. 


JULLOV!

  2011-12-22 / 14:37:24 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nu har jag äntligen jullov och det ska bli så jäkla skönt! Dock så startad det inte så bra. 4 stycken blev skadade på klasskampen och sen hände det lite andra grejer med Ebba. Fick sitta ute i 20min och vänta på ambulansen som aldrig kom så nu har jag apont i halsen. Pappa hämta mig i skolan för 1 timme sen och nu håller vi på med maten och så som vi ska äta om ungefär 2 timmar sen blir det julklappsöppning! Ska skriva klart mitt arbete nu som ska vara inne idag, annars blir Kristofer arg!

21 december

  2011-12-21 / 20:21:58 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i soffan och väntar på att dom ifrån Norge ska komma. Dom var i Karlstad för typ 40min sen så dom är här när som helst. Vi ska fira jul imorgon istället för dom ska fira jul på julafton i Norge. Imorgon har jag klasskampen i skolan, slutar vid 1 ungefär sen är det lov!! Då ska jag hem och äta jul mat och öppna klappar. Längtar! Jag skulle träffat Emil idag men han har blivit magsjuk :( hoppas han blir bättre under helgen för jag har inte träffat han på jätte länge :(

One tree hill!

  2011-12-20 / 21:09:12 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag fyller 17 år om 18dagar och 18 år om 384 dagar!! Det är inte långt kvar hihi!!

Igår kväll klockan 11 så gjorde mamma och jag knäck. Fick det på fingret så fick JÄTTE ont. Idag har jag och min bästis (Molly) ätit snart hälften av allt. Kolla på One tree hill igår också och grät, det är så himla sorgligt!!!! :( Tänker inte säga vad som hände för Jessicas skull, och för min egna skull... Idag kolla vi typ bara på film på lektionerna så jag tog mig någon blund nån gång ibland. Sov kanske 1 - 2 timmar totalt, as gött! Fick fika på klassrådet av Josefin sen slutade vi. Tog bussen hem och när jag kom hem satt jag mig med mitt nedrans idrotts arbete och har näääästan skrivit klart. Har käkat hemmagjorda köttbullar. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. SKOJA jag ska se på One tree hill OFC!

19 december

  2011-12-19 / 20:59:38 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Det är bara 5 dagar kvar till julafton och det är snö ute. Det kan inte bli bättre!

Idag blev jag lite sen till skolan men hann vara med på första lektionen. Vi har inte gjort ett skit på lektionerna idag och det är så jävla skönt! Inga läxor heller förutom ett arbete som ska vara inne på torsdag men är nästan klar med det nu. Arg var jag idag också på Jessica och Mathilda, och alla andra som förstör för mig. Dem bara berättar vad som kommer hända i One tree hill som jag kollar på. OOH jag vill ju inte veta för fabian!!! Var sur på dem några lektioner sen blev jag glad igen haha. Efter skolan åkte jag och Jessica ner till stan. Hon är ju mongo, hon köper paket till sig själv och ber dem i kassan slå in det som hon ska öppna på julafton. Ibland kan man undra asså... Men jag tycker om henne ändå!!! Jag köpte ett rött linne till mig själv som jag ska ha på julafton, jätte fint!

Just nu ligger jag däckad i sängen och kollar på oth såklart! Tror Emil har smittat mig med förskyldning för jag känner mig lite konstig. Ska snart sova för jag är jätte trött. Börjar 8 imorgon.... Kill me.

16 december

  2011-12-16 / 14:54:34 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan och har precis haft svenska argument. Ska snart till stan med Jessica och Mathilda. Jag ska köpa hårfärg och en julklapp eller två. Kanske tar en fika eller en matbit också. Är hungrig.... :(

Ikväll ska jag vara hundvakt med Emil så det blir massa mys! Imorgon är det ju 100% så får se om han ska på det eller om det blir mys då med!

Ska med bussen nu så hejdå!!

Lucia!

  2011-12-13 / 12:13:48 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Kokomungo!

Yes tvingar mig göra ett inlägg så nu har jag gjort det, hejdå!

Skojaboja, idag har vi damp men matti blir suris. Har snart engelska och då har vi typ 50 glosor eller nånting jag vet inte. Efter det har vi luciafirande och då får vi fika sen slutar jag. Då ska jag nog plugga lite eller nånting om inte Yes o matti vill vara med mig en stund innan jag ska vara med Emil!

Ny bloggdesign

  2011-12-12 / 23:37:53 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag har skaffat ny bloggdesign för den andra blev konstig. Om ni inte kan se den tryck på F5 så ordnar det sig!

12 december

  2011-12-12 / 23:02:32 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Yo brooos!

I helgen har jag umgåtts med världens bästa Emil! I lördags åkte vi ner till stan en sväng och skulle köpa julklappar men det blev bara en julklapp och en bh till mig. Köpte med mat från memo och åkte hem till Alice och åt. Tog en powernap och sen gick vi till Stefan där vi åt god mat och umgicks med han och Åsa! Sov där och igår låg vi och kollade på film nästan hela dan. Eftersom Emil har praktik hela veckan så åkte inte han till Västerås igår så jag kan mysa med hela veckan!! Underbart!

Imorse skulle jag upp halv 6 för att duscha, men jag hade ställt klockan 1 timme fel så jag gick upp halv 7 för att duscha istället. Fick migrän anfall i duschen, det bara svarta för ögonen så det var bara att lägga sig i sängen igen. Sov några timmar sen satt jag mig och plugga lite på engelskan till imorgon och skrev lite på idrotts arbetet. Pappa har varit här nästan hela dan och mamma har varit ledig så vi har ätit mat och umgåtts.

Pappa åkte och hämta ett paket förut som han trodde var ett nytt trådlöst bredband till datorn som vi ska ha i Sälen men det visade sig vara en ny mobil åt honom. Så nu har jag visat honom hur man gör med Wordfeud så hela kvällen har han, jag och mamma spelat mot varandra. Han bara fuskar...

Vi har även pratat julklappar och födelsedagspresenter åt mig eftersom jag fyller 2v efter julafton. Jag har redan fått längdskidor i julklapp så ska bara få lite små saker och i födelsedagspresent ska jag få en Iphone 4S! Snacka om en överlycklig tjej!!!! 

Nu ska jag se klart på batman som går på tven, sen göra iordning till imorgon. Ta fram kläder och lite sånt. Bussen går 7.35 och innan det måste jag gå och ta ut pengar nånstans för jag har köpt 6st klockor av Skalmans UF. Jätte snygga klockor, rekommenderar!! Jag, Jessica och Mathilda ska ha fikastund imorgon så jag ska ta med pepparkakor och dom ska ta med grejer dom baka idag. Det är även lucia tåg efter lunch så blir nog världens skönaste skoldag på länge hoppas jag på!

Långt inlägg blev det nu men eftersom jag inte skriver så ofta så får det blir få och längre inlägg. Hehe.

Godnatt!

8 december

  2011-12-08 / 23:53:07 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ligger i sängen och trängs med min hund som är koko nu igen. Hon tror hon har valpar i pappas soffa och i min säng så lär ju inte få sova själv inatt. Typ första gången hon sover i min säng så här länge med mig. Snarkar gör hon också haha.

Imorse höll jag på att inte komma upp ur sängen, har träningsvärk överallt. I röven också så när jag går ser jag ut som en kärring haha. Dampa med Jessica i skolan, tyvärr utan Mathilda idag.. Efter skolan så hann jag bara hem sen åkte vi hem till Thomas Emelie o Nova och åt mat. Gosade lite med deras hund Sophia också. Var där nån timme sen åkte vi hem igen. Mamma och jag la oss i ett varsitt soffhörn och kollade på film och grät en skvätt. 

Nu ska jag fixa lite för natten och sen bädda ner mig och sova. Klockan 9 imorgon har jag BodyPump, jag kommer dö.. Jag orkar inte ens dra upp armarna över huvudet utan en skivstång, hur ska det då gå med en. Det återstår att se haha.


7 december

  2011-12-07 / 22:15:28 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Igår åkte jag och mamma hem till pappa och sov där. Jag la mig i badet i nästan 1 timme och bara hade det gött. Lite synd att vi inte har ett hos mamma för då skulle jag bada varje dag, som Jessica gör! Efteråt plugga jag lite på spanska provet som vi hade idag, som gick åt helveteeeeee. Spelade nya cluedo också som jag köpte på ullared.

Idag så börja dan med att jag kolla ut genom fönstret och får se massa snö. Blev jätte jätte glad! Pappa skjutsa hem mig sen gick jag till Colosseum i snöstormen och tränade boxning. Så jäkla jobbigt men det är skit kul! Efteråt var jag helt död typ, tog lång tid att gå hem för jag var helt slut i benen. Hemma och duschade och gjorde jag mig iordning för lunch på stan med mina käraste vänner Jessica, Mathilda och Evelina. En fet Clubtoast blev det, helt underbart! Tog sen bussen till skolan för att ha en lektion, spanska prov och det gick ju som sagt inte bra..

Efter skolan kom Felicia förbi skolan och hämta upp mig o Pelle. Vi gick och handla pepparkaksdeg sen gick vi hem till mig och bakade som förr i tiden! Kollade film och dom åt upp alla mina chips och mitt godis, som förr i tiden haha. Dom åkte hem för ungefär 2 timmar sen, och sen dess så har jag suttit här i soffan och ska skriva historia men det har inte hänt. Blir tokig på mig själv med läxor......

Nu ska jag försöka skriva lite om det nu kommer gå, goooooodbye!

Idag är det bara 1år och 1 månad kvar tills jag är 18!!!!

Sushikväll

  2011-12-03 / 17:57:41 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ligger hemma hos Emil i hans säng och försöker plugga men det går inge bra. Han pluggar och blir sur för jag spelar för hög musik när han själv bara spelar niggerasshole musik. Dessutom så snusar han igen så tänker inte prata med honom, bitch!!!!

Igår hade vi ju som sagt klassfest fast bara halva klassen kom dit. Vi spelade twister, kolla Idol och käkade pizza. Dom andra bakade pepparkakor men jag åt bara deg. Jag sprang runt med skolans kamera och tog kort på alla sen tog Albin över den så då blev det bara massa bilder på rumpor och honom haha. 

Ska snart hoppa på Emil och ge han stryk för det behöver han. Han ligger och målar på mig och säger att det är tatueringer, ibland kan man undra om han är 5år... Vi ska äntligen äta sushi ikväll som jag längtat efter att testa. Om man heter Emil och inte kan säga sushi så kan man även kalla det för suhihi. 

HEJDÅ


2 december

  2011-12-02 / 16:09:01 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ja jag vet jag har inte skrivit på ett tag men jag har inte haft tid till det för jag har haft så mycket läxor och inlämningar den här veckan. Jag har räknat ut att jag har ungefär 15st olika läxförhör/prov/inlämningar och blablabla som jag ska göra innan jullovet.

Iallafall så just nu sitter jag i skolan och har haft omprov på ekonomi. Pluggar lite och så där men nu har vi lite disco och sitter och slöar. Vid 6 tiden kommer resten av EK1 för vi ska ha klassfest. Vi ska baka pepparkakor, äta pizza och ha Idolmys! Ska stanna här till typ 9 halv 10. 

I måndags så åkte jag, Jessica, Mathilda till Ullared med min mamma och Yvonne. Köpte klart nästan alla julklappar. Handla för lite över 2000kr. Det ända jag köpte till mig själv var lite underkläder, ett träningslinne och Pettson o Findus Julkalendern.

Jag ska försöka ta lite bilder ikväll så kommer KANSKE lägga upp det här hehe.

Ska sova med min älskling ikväll och ha myspys! Och förhoppningsvis när vi vaknar imorgon så är det snö överallt! Jag hoppas verkligen!!!


Julkalendern på handledningen förut!