25 Juni

  2012-06-25 / 16:30:43 / / 0 KOMMENTARER
Skrev precis ett jätte bra inlägg sen försvann det. Hatar blogg.se just nu, kommer inte på deras iPhone app heller! 

Kort om helgen. I fredags var jag hos mormor och morfar med familjen. På kvällen så åkte jag hem till Adam där Emil och alla andra var. Fick dra hem en full och arg pojkvän på kvällen, kom i säng vid halv 2. I lördags var vi i Lunedet och klappade på djuren och käkade glass. Vi hann ta en fika i solen innan regnet kom. På kvällen käkade vi gott och hade det bra. Igår åkte Camilla och dom hem igen till Norge. Träffade min farmor och farfar en sväng också. Gjorde inte så mycket mer igår, käkade pizza från memo och kollade på NCIS och big band theory. 

Idag har jag bara legat i soffan och degat. Det är perfekt filmdags väder så ska strax se på The Vow. Skulle egentligen träffat Emil men så blev det ju inte.. 


Wednesday

  2012-06-20 / 23:17:40 / Vardag / 3 KOMMENTARER
Igår åkte jag aldrig till stan, Mathilda kunde inte ses så jag låg hemma i sängen och kollade på film istället. Vid 5 kom Emil hit så vi tog en liten powernap innan vi käkade först hemma här för Thomas och Emelie var här med Nova, sen vid 8 åkte vi till Katrinedalskrogen med Sanna, Fredde, Sophie och Kolle och käkade lite mer. Åkte sen hem hit och kollade på fotboll och sov.

Jag gick upp klockan 5 imorse för att min latmask till pojkvän är sååå seg på morgonen och vill inte gå upp och kan inte stänga av ett alarm heller... Gick upp och gjorde frukost åt honom och sen när han hade gått kunde jag inte somna om, tog typ 1 timme.. Sen när jag väl somna sov jag till halv 1 haha. 

Ebba kom hit vid halv 2 ungefär, vi åkte moppe hela dagen. As kul!!! Åkte ner till stan och fikade innan jag shoppade loss. Handla för 800kr haha.. Men jag köpte bara nödvändiga saker, säger vi! Efter vi hade shoppat klart så åkte vi ut till Ebbas stuga och sen vidare till Lunedet där vi la oss i solen och sola och käkade jordgubbar. Har aldrig i hela mitt liv ätit så goda jordgubbar vi gjorde, fyfan va underbara! Låg där i några timmar och sen åkte vi hem till mig och kollade på film och hade mys. Idag var en helt perfekt dag, sjukt vad vädret påverkar en. 

På stan köpte jag ett par jeans. Mina första jeans sen i 7-8an!!! Hittade världens finaste klänning på Jon&Jonna, blev helt kär i den! Den kostade bara 500kr haha.. Sen köpte jag lite små saker och en grej till Emil! 

Nu ska jag se på film och sedan sova hade jag tänkt. Jaaa godnatt!!



Tisdag

  2012-06-19 / 12:07:03 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Kom precis hem ifrån Colosseum. Har varit och träffat min sjukgymnast och gått igenom träning för att mina höfter ska bli bra igen. Vissa övningar var skit jobbiga och det känns redan att jag har gjort nått. Hoppas verkligen att det kommer bli bra!

Just nu sitter jag och väntar på Mathilda som ska komma hit. Vi ska ner till stan och shoppa lite och kanske ta en fika, vi får se. Ikväll ska jag iväg till Katrinedals krogen med Sanna, Fredde och Emil och käka lite. Myys!!


Tomorrowland

  2012-06-18 / 18:11:59 / Musik / 1 KOMMENTARER

USA bilder - Del 1

  2012-06-18 / 14:06:40 / Bilder / 1 KOMMENTARER
Flygplatsen i Paris

Min brors hus

Atlanta



Drive-in bio



Coca cola museum



OS- facklor

Sunday

  2012-06-18 / 00:43:12 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hemma i Karlskoga igen efter en veckas semester på landet. Väldigt skönt med vanlig toalett och riktig dusch! Kom hem igår vid 5 tiden och då hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning för kalas hemma hos Alice. Hon bjöd på jätte god smörgåstårta och kladdkaka! Var där hela kvällen sen åkte vi hem till Emil där vi mös till film och bara hade det bra! Idag har vi bara degat, kollat på film och myst. Underbart! Kom hem vid 9 och la jag mig i soffan bredvid mamma och kollade på NCIS. Just nu ligger jag i sängen och försöker ladda ner en film på mitt sega internet men det funkar inte så bra.. Käkar lite popcorn och kollar på big bang theory medans den ska bli klar.

Imorgon ska jag försöka få upp lite bilder från USA. Det är 2 veckor sen jag kom hem, sjukt vad tiden går fort.


LOVE

  2012-06-18 / 00:35:41 / <3 / 0 KOMMENTARER

Torsdag!

  2012-06-15 / 00:13:37 / Bilder / 0 KOMMENTARER


Jag lever!

  2012-06-13 / 00:11:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ja hallå jag lever! Det kan man inte tro så dåligt som jag uppdaterar här! Är ju som sagt på semester uppe vid vår stuga i Jämtland, eller ja vi har ett hus och en stor gård här uppe. Min farmor växte upp här och nu äger hon det så vi åker hit varje sommar. Vi har inget rinnande vatten eller riktig toalett så det är dass som gäller här uppe haha! Det ligger 40 minuter utanför Östersund ute på landet. Närmaste affär ligger 6 km här i från. Älskar att vara här uppe, man kan gå klädd hur man vill och va en riktig slusk haha!

Vi kom hit i lördags som sagt. Vi har inte gjort så speciellt mycket. Pappa har köpt en åkgräsklippare så han klipper gräset hela tiden haha. Igår var vi till Lillänge och stor handla mat. Har grillat nästan varje dag och Molly lever livet som får springa lös vart hon vill!

Imorgon är det redan onsdag och vi åker hem på lördag. Vi får se vad vi ska göra resten av veckan. Om jag minns rätt så skulle det vara fint väder varje dag här. Eller ja, fint och fint, det skulle inte regna! Ska försöka dra ut och springa lite imorgon, det finns ju skog överallt så får väl se om jag hittar tillbaka hem. På lördag kommer vi hem på eftermiddagen nångång, direkt då ska jag åka hem till min gos och sova hos honom. Det ska regna på söndag så det blir en riktig mysardag!!


Fredag

  2012-06-11 / 00:52:23 / Bilder / 0 KOMMENTARER


Skolavslutning och Student

  2012-06-10 / 00:21:08 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Halloj där!

Nu har jag äntligen sommarlov och grejer! Hade en jäkla bra dag igår. Startades med att gå upp tidigt för Ebba kom till mig så vi fixa oss och massa. Åkte till skolan ihop med Mathilda. Hade avslutning ihop med hela skolan i aulan, stipendium och sånt delades ut. Jag fick även gå upp på scenen och ta emot ett kuvert bara för jag ställde upp och servera på studenternas middag. Fick en biobiljett. Lärarna hade även gjort en liten film, skratta så jag tjöt haha! Fikade lite med våran underbara mentor Josefin, sa hejdå till alla klasskompisar och kollade på alla fina studenter som sprang ut från skolan.

Gick till stan med tjejerna i klassen och käkade lunch tillsammans. Stod även och kollade på alla studentflak. Jag längtar så jäkla mycket tills det är våran tur. Jag kommer nog gråta mig igenom hela dan då haha. Kommer vara så jäkla lycklig och även ledsen för jag kommer lämna klassen och skolan. Igår när folk höll tal eller när vi ens prata om det fick jag gåshud och tårar i ögonen. Det är helt sjukt!

Vid 6 drog vi hem till Sara och hade en lite grillkväll, vi var bara tjejer som satt och hade det bra och bara mös. Senare på kvällen åkte jag och Jessica vidare till Ellinor där Johanna, Klara och alla var. Hade det jäkligt kul där med. Hela dagen och kvällen var ett stort plus!

Vid 12 blev vi hämtade så då åkte vi hem, fast inte till samma ställe. Somna direkt när jag kom hem. Halv 3 fick jag besök, som även stannade hela natten med mig. Vaknade upp bredvid världens bästa, underbaraste känslan som finns!

Hela dagen idag har jag åkt bil. Kom fram vid 3 4 nån gång tror jag. Sen dess har vi städat och fixat i stugan. Imorgon vet jag inte vad som händer. Ska ut och springa en sväng bara sen kan vad som helst hända!


Sveriges Nationaldag!

  2012-06-07 / 01:47:18 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Låg ute och solade en timme förut, kände mig som hemma i värmen igen! Vid 4 cyklade jag iväg till Nobel för att se på fotboll med Mathilda och Jessica, Erika gjorde oss även sällskap! Kb vann med 12-1 haha, de var inte ens en rolig match.. Efteråt cyklade jag och Matti ner till McDonalds där vi åt lite glass och satt och prata i typ 1 timme. Gick hem till mig och skrev en 100-saker-vi-ska-göra-innan-studenten lista! Kom till 30 men ska fortsätta fylla på den haha! Käkade mat sen åkte Matti hem. Sen dess har jag kollat på tv med mor och pluggat.

Just nu ligger jag i sängen och försöker att sova men de går inte.. Är jetlaggad fortfarande.. Jag är hungrig också, men har inget att äta.. Sov inte så mycket igår natt heller för jag fick ett samtal halv 2 på natten och sen låg jag vaken några timmar! Men det gör mig ingenting för det var världens bästa som ringde och väckte mig!

Klockan 8 har jag prov, mitt allra sista innan sommarlovet. Jag hoppas de går bra även fast jag inte sovit så värst mycket. Sen har jag bara städdag hela dagen imorgon och skolavslutning på fredag!

Grattis Sverige på dagen!


Slappar dag!

  2012-06-06 / 14:06:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Vaknade vid 11 och gick ut med Molly. Jätte skönt ute var det, synd att det blåser bara. Har legat i soffan sen dess och kollat på big bang theory. Idag har jag inga planer, ska nog bara vara hemma och ta det lugnt.


Home Sweet Home!

  2012-06-05 / 21:30:38 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hemma i Karlskoga igen! Kom hem igår vid 4 nån gång,var skit trött. Sov knappt nått på planet eller innan.

Träffade mina underbara vänner igår när jag kom hem och idag i skolan! Så kul att se alla igen! Hade knappt några lektioner idag, betygsamtal bara typ. Efter skolan gick jag Mathilda Jessica och Johanna hem till mig, Malin kom efter en stund sen gick vi upp till kupolen och kollade på balen. Alla var jätte fina!! Om två år är det min tur, jag ska åka brandbil då med Matti och Jessica!!

Imorgon är det Sveriges nationaldag så jag är ledig från skolan, ska sova som fan! Plugga också, kanske gör nått mer skoj, vi får se! Hoppas de är sol så att jag kan sola lite, känner mig blek.. All min brunhet har försvunnit bara för vi åkte bil hela veckan..


USA - Charleston

  2012-06-01 / 17:30:51 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Av någon konstig anledning går det inte att ladda upp bilder på bloggen. Har försökt hela veckan.

Just nu sitter vi på hotellet i Charleston. Ska snart åka vidare till Raleigh där vi ska vara över helgen. Imorgon är det bröllop där och på söndag åker vi mot Atlanta till flygplatsen och sen vidare hem mot Sverige.

Vill bara visa att jag lever och har det för jäkla bra här borta!