We heart it

  2012-11-29 / 21:57:51 / Bilder / 0 KOMMENTARER

Super bra dag!!!

  2012-11-28 / 22:00:53 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Idag är ingen vanlig dag för idag har jag fått ett jobb! Var på arbetsintervju vid halv 5 och det gick jätte bra! Innan jag var där så var jag jätte nervös, visste inte vart jag skulle ta vägen och var allmänt stressad. Jag börjar iallafall på måndag med att gå bredvid en annan och kolla lite hur allt går till sen får jag jobba själv. Så jäkla glad att jag äntligen fått ett jobb!!!!

Jag ska nu lägga mig och se på Oth och sen sova tidigt, imorgon ska jag upp klockan 8 för ska till skolan tidigare för vi ska jobba med våra UF-företag.


Det är bara 40 dagar kvar tills jag fyller 18 år!!!!!

26 November

  2012-11-26 / 21:23:52 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Måndag igen och en vecka närmare lov och jul. Helgen som var har varit super bra. I fredags så hade jag och Emil myskväll och låg bara hemma hos honom. I lördags gick vi upp tidigt och sen vidare till nobelhallen där Jessica, Mathilda och Niklas väntade på oss. Vi tog oss en bowlingmatch, tjejer mot killar. Vi tjejer vann för att vi är bäst. Efter det åkte vi hem till mig och käkade ''tacos'' haha, det blev en misslyckad köttfärs.. På kvällen åkte jag och Emil till hans mamma för middag hos henne, satt kvar till 12 för vi såg på film. Hela söndan hade vi mysdag, Har sån tur att jag har världens bästa pojkvän! Goaste i världen!!

Skolan idag var jätte seg. Var super trött och lektionerna kändes vara flera timmar långa. Efter skolan var jag ute med vovvsen först och sen skulle jag egentligen träna men jag somna i soffan efter maten heheheeee. Den här veckan har jag fullt upp. I morgon efter skolan ska jag iväg och kolla på en lokal och sen har jag körkortsteori i 2 timmar. På onsdag efter skolan ska jag på arbetsintervju, är jätte nervös!! Om allt går som de ska så kanske jag får börja redan på torsdag efter skolan, jag håller alla tummar och tår jag har!! Torsdag och fredag ska jag plugga om det inte blir något annat. Lördag åker jag till Sälen och förhoppningsvis ska åka skidor!!! Det ska ju vara 15 minus här hemma så där uppe kommer de säkert va 20 25 minus. 

Annars så är livet ganska bra just nu. Hoppas jag verkligen får jobbet så jag kan få in lite pengar plus att jag har nånting att göra efter skolan. Annars ligger jag bara hemma och slappar och gör ingenting, så jävla lat. Hoppas att de kommer snö så det blir lite ljusare ut, blir så deprimerad av höst vädret!


20 November

  2012-11-20 / 15:49:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Klockan är bara 4 och det är svart ute. Vill inte va med om det här tråkiga vädret. Önskar det kunde vara vår/sommar så man kan gå ute i shorts och sitta och grilla på kvällarna. Fast först så ser vi fram emot vintern. Åka massa skidor uppe i Sälen. Ska typ bo där varje helg om jag får bestämma, jag har ju faktiskt säsongskort.

Om ungefär 15min ska jag gå ner mot körskolan för jag ska på teorikurs. Ska gå på det varje tisdag i 4 veckor tror jag det var. Fyller om 1.5 månad så måste kämpa med körkortet nu så jag kan få det så fort som möjligt. Ska bli så skönt att kunna åka bil överallt istället för att passa busstider. 

Annars så har jag ont i min rygg. Jag tror jag har njurbäckensinflammation men får se hur det är imorgon. Då blir det medicin och utan träning ungefär 2 veckor, as kul.......

<3

  2012-11-07 / 23:34:50 / <3 / 0 KOMMENTARER

Jag har världens bästa vänner. Det går inte att hitta bättre! Tack för att ni finns underbara ni! Älskar er! <3


Lov

  2012-11-04 / 23:53:38 / Vardag / 0 KOMMENTARER
The lov is now over. Imorgon är det tillbaka till skolan och vardagen idag. Varit skönt med lov, fått vila upp mig men ändå har det hänt lite. I måndags så var jag en hel dag i Ullared med min mor. Handla inte så himla mycket nödvändigt men hade ont i hela kroppen efteråt! I torsdags så jobba jag i Österledskyrkan för kvällen. Min barndoms kompis Elina hade anordnat Actionaid Music Night där hon samla in pengar åt utsatta och fattiga kvinnor och barn i hela världen. Det kom massa band och spela musik och det var lotteri. När kvällen var slut så hade hon fått ihop över 5000kr, jätte lyckad kväll!
 
Resten av dagarna har jag umgåtts med Emil och i fredags träffa jag mina favoriter igen efter en hel vecka ifrån varandra. Det firade vi med halloweenfest, det blev en sista minuten utklädnad haha, vet inte riktigt vad jag var. Typ hårdrockare/indian/min pappa haha. Hade en as kul kväll med mina vänner, och även mina gamla kompisar. Skratta hela tiden och gör fortfarande när jag tänker på det! En riktig riktig lyckad kväll! Hade en jätte bra kväll igår också. Var hos min faster och åt mat med resten av familjen Tjus. Jätte trevligt var det och efter så åkte vi hem till huset och spelade spel. Annars så har helgen varit kaos, inga detaljer där. Men idag är jag glad och allting är bra!!