Torsdag

  2012-03-29 / 16:23:24 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Sluta skolan precis, har haft samhällskunskaps prov om EU innan vi sluta. Hoppas det gick bra. Hade spanska prov igår, det var hur lätt som helst så nu kan jag andas ut och sluta stressa. Nu ska jag äta sen ska jag på handledarkurs i nån timme så är hemma sent..


27 Mars

  2012-03-27 / 23:44:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Idag vakna jag upp i soffan med Ebba bredvid mig, vi käkade frukost sen gick vi till bussen. Lång skoldag, den tog aldrig slut.. Sen jag kom hem har jag försökt pluggat spanska för jag har prov imorgon. Idag är en jobbig dag, är trött, irriterad och känslig. Jag saknar Emil också :( Nu ska jag sova och imorgon ska jag träna body balance.


Sunday

  2012-03-26 / 07:34:13 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu har helgen varit också. Det går så himla fort! Tillbringa gårdagen i Sälen och åkte skidor, jätte varmt men dålig snö. Har väldig träningsvärk idag. Kom hem igår kväll vid 8, åkte nästan direkt till Emil.

Idag har vi inte gjort nånting. Vi har kollat på tv och legat i sängen och varit sura på varandra haha. Åkte hem efter nån timme och käka och gjorde faktiskt klart en komplettering!! Applåder till mig!! Var ute och gick en snabbis också.

Klockan står ställd på kvart i 6 för jag ska upp och duscha och så får jag skjuts till skolan av pappa. I veckan har jag 2 prov, läxor, på torsdag ska jag på handledarkurs på körskolan och ska jag till stan och köpa presenter för ska på två kalas/fest på fredag. En stressig vecka kommer det bli och det betyder dålig uppdatering.. Sorry..


Fredag igen!

  2012-03-23 / 15:55:15 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu är det fredag igen! Underbart väder och varmt! Har varit i skolan en sväng och tränat core imorse. Om nån timme drar jag upp till Sälen med pappa över helgen.

Veckan har gått fort och det har hänt en del. I måndags var det mässa inne i Örebro. Tog bussen dit vid 8 och var inte hemma för ens efter 9, en väldigt lång dag! Tisdag var bara en jobbig dag, var allmänt sur och irriterad. Onsdag minns jag inte ens haha, nått gjorde jag iaf. Och igår tog jag spruta i skolan.. Har ont i armen och är stel.. Hatar sprutor..

Eftersom dom fortfarande inte blivit klar med vår hall så bor vi borta hos pappa och där har vi ingen internet så jag har inte skrivit på ett tag. Men förhoppningsvis är dom klara nästa vecka så då flyttar vi tbx igen. Saknar min säng!


18 Mars

  2012-03-18 / 23:13:40 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Har haft en jätte bra helg! Har umgåtts med familjen och haft det bra. I fredags så var vi i lägenheten och käkade mat, lördags eftermiddag var det hockey i nobelhallen, bofors - djurgården, och idag har jag varit på kalas hos farmor som fyllde 83! Har sovit hos Emil varje natt så vi har hunnit att umgås också! Har träffat Nova 3 dagar i rad, världens underbaraste bebis! Rickard åkte tillbaka till USA igen imorse. Träffar honom igen om ungefär 2 månader då jag och Thomas är i USA.

Ska alldeles strax sova för imorgon blir det en hel del i Örebro! Ska på mässa inne i Conventum. Bussen går dit vid 8 och hem vid 7 typ, kommer bli en hård dag!


15 mars

  2012-03-15 / 19:52:14 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Skolan idag gick snabbt. Snacka lite om gurre med Yes men vi fick hoppa över halva för de var så mycket. Käka pannkakor till lunch med 10kg grädde och sylt, dyng gött! Satt i skolan forever alone typ, alla bara stack haha.. Tog bussen hem och när jag kom hem var Thomas och Nova här. Busa lite med henne innan dom gick. Skulle egentligen träffat Sanna idag men det blev ändrade planer! Sitter just nu och väntar på Emil som ska komma hit


Hemma dag!

  2012-03-14 / 23:42:45 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Var hemma från skolan idag. Hade migrän imorse när jag vakna men det gick över sen vid lunch ungefär. Ingen värk kvar men lite yr och ibland snurrar allt för mig.. Har gjort klart en powerpoint idag på ungefär 15 sidor som jag och Jessica ska redovisa imorgon, undra hur många som kommer somna under tiden haha. Var ute med Molly i det fina vår vädret också, så himla skönt ute! Jätte varmt i solen om det inte blåser. Har färgat håret också, hade en grå utväxt så kände att det var dags att få bort den. Inte gjort så mycket mer idag.

Imorgon ska jag upp vid 8 och käka frukost och sen ta bussen till skolan 8.40. Har idrott direkt på morgonen, gött! Ingen speciell skoldag. Efter skolan ska jag träffa Sanna och senare kommer Emil hem!


12 Mars

  2012-03-12 / 10:05:37 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan och har hål nu. Kom hem igår kväll vid 10 från Sälen. Jag har inga större skador förutom lite ont i kroppen. Skidåkningen gick jätte bra och jag ramla inte så värst mycket. Gjorde bara en kullerbytta mitt i en backe haha. Inatt sov jag hos Emil, åkte dit nästan direkt när vi kom hem igår. Imorse skjutsade han mig och Jessica till skolan. Hade matte och vi fick tillbaka vår prov. Jag fick bara ett E, besviken på mig själv... 

Jätte fint väder idag men nej jag ska plugga jag. Har ett arbete som ska vara inne idag som jag knappt börjat med. Duktig Linnéa!


Sälen - bilder

  2012-03-11 / 08:34:20 / Bilder / 0 KOMMENTARER


Sälen

  2012-03-10 / 01:19:22 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ligging in my bed in tha husvagn nu. Kom hit för en timme sen så vi har bara bäddat sen la vi oss. Bil resan gick bra, lite mörkt och dimmigt bara. Sov en halvtimme ungefär. Imorgon ska vi upp vid 8 tiden sen åka skidor hela dagen lång! Träffa Emil ska jag också göra!


Friday!

  2012-03-09 / 15:09:37 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Körde body pump halv 8 imorse, bra start på dagen! Duscha och tog det lugnt sen tog vi bussen till skolan. Hade tänkt att plugga men vi hade fullt upp med annat. Lunch var god idag igen, potatisgratäng och tårta till efterrätt! Pappa hämtade mig för 1 timme sen och nu ligger vi hemma i soffan och ska kolla på skidor.

Om en timme ungefär så slutar mamma jobbet så då åker vi till dfs och lämnar Molly sen ska vi handla. Vid 7 ikväll kommer Rickard hit så då ska vi bara packa sen åker vi mot Sälen! Längtar såååå!!


Yes

  2012-03-08 / 23:13:08 / Bilder / 0 KOMMENTARER


8 mars

  2012-03-08 / 21:33:49 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Började skoldagen men idrott, gick lätt som en plätt. Till lunch fick vi kött, potatisgratäng och beasås och tårta till efterrätt bara för dom äntligen blivit klara med skolmatsalen som det har varit vattenläcka i i 11 veckor. Hade svenska prov som jag tror gick väldigt bra! Fyllde i någon enkät som handla om kondomer och sen fick vi sluta. Haha rolig skoldag! Efter skolan drog jag till stan med Ebba och köpte lite inför discot som är i morgon. Efter det kom pappa och hämta mig så då åkte vi hem och jag städa och fixa lite på mitt rum. Vid 6 tiden kom Sanna hit en snabbis så vi satt och prata lite o så. Kollade på Oth för en tag sen, fy sjutton säger jag bara! Jag har bara 4 avsnitt kvar av alla som finns :(

Imorgon har jag träning 07.30!!!! Ush säger jag bara!! Efter det drar jag till skolan och pluggar och äter lunch sen om vi är klara så drar jag hem och packar inför Sälenresa imorgon kväll. Min bror från USA kommer hem imorgon också så han följer med upp till Sälen och åker lite med oss. Emil och hans familj ska också upp dit så kommer säkert träffa dom där uppe. Ska bli jätte skoj!

Nu ska jag gå ner och käka med mamma och pappa sen ska jag sova tidigt. Ha en trevlig kväll!

En gammal bild på mig och min vän Yes!


7 Mars

  2012-03-07 / 22:39:44 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Haft en skön studiedag men det kunde varit roligare. Legat i soffan hela dan förutom när jag bada i en timme som var dyng gött! Har även pluggat inför morgondagens svenska prov som kommer gå jätte bra känns det som! Får hålla alla tummar och tår jag har! På tal om tår så ska jag måla naglarna med mitt nya super fina nagellack! Och på tal om naglar så gick min tum nagel av igår som jag sparat jätte länge, dumma jessicas bil.. Sen ska jag sova, börjar halv 10 imorgon men min buss går 8.40..

Jag fyller 18 år om 10 månader, wihooo!!


Studiedag!

  2012-03-07 / 13:28:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Så jäkla skönt med studiedag idag! Vakna vid 10 av att solen lyste in genom fönstret på mig. Gick ner och kollade på tv och käka pannkakor. Var ute med Molly för en timme sen och nu ligger jag i soffan och kollar på Disney channel! Ska snart lägga mig i badet och sen ska jag plugga till svenska provet jag har imorgon.


Historiehäng

  2012-03-06 / 14:40:21 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan och har historia. Jag och Yes ska skriva om jäkla Gustav Vasa. Det går inge bra för mig men
Yes hon skriver på för fullt. Matti har party och Evelina är helt borta haha. Jag slutar om 5 min och då drar jag hem och gör nånting. Har studiedag imorgon så kanske gör nått kul idag. Vi får väl se vad som händer! 

Snygg Yes!


Världens underbaraste pojkvän!

  2012-03-05 / 09:34:46 / <3 / 0 KOMMENTARER

Jag har världens underbaraste pojkvän!! Jag älskar dig mest av allt!!! <3<3<3


Söndagshäng!

  2012-03-04 / 22:04:47 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Igår vaknade jag upp i Jessicas soffa vid 11 tiden eller nått. Vi gjorde frukost och kollade på filmer. Vid 3 ungefär gick jag hem till Emil och duschade och fixade mig innan Sanna och Fredde skulle komma. Vid 6 åkte jag Emil Mårten Kolle och Broms och käkade pizza. Åkte sen hem till Emil igen allihopa och var där hela kvällen. Kom i säng vid 12 1 eller nått men vakna flera gånger för det var folk som lekte jaga på undervåning.. Haha! 

Vaknade idag vid halv 11 och gick upp och åt. Kollade på tv, käka lunch och duscha. Typ så har min dag sätt ut. Lite söndagshäng! Åkte hem till pappa vid 6 och sen dess har jag ätit mat och beställt kläder. Ska alldeles strax hoppa in i duschen igen för jag tvätta aldrig håret imorse, så smart som jag är. Sen ska jag sova tidigt för imorgon ska jag till skolan typ vid 7 för jag måsta plugga. Har matte prov vid 8 men jag är ju så smart så jag glömde böckerna i skolan så jag får råplugga imorgon bitti när man är som piggast!

Tacoskväll

  2012-03-03 / 00:53:28 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Min dag har varit jätte bra, iallafall ibland! Började med träning som var lite mindre kul eftersom jag hade glömt mina skor så jag träna i Converse så nu mår mina knä inte så bra.. Efter träning gick jag hem till mamma och duschade, har inte varit där på evigheter känns det som :( sen tog jag bussen till skolan och åt lunch och försökte plugga lite men det gick inte så bra. Tog bussen till stan med Jessica och Evelina och där mötte vi upp Mathilda och Rebecka för vi skulle göra en ekonomi uppgift. När vi var klara gick vi till som hemma och jag åt club toast, ap gott! Efteråt gick jag och Jessica och köpte mat och godis. Färgade hennes hår också sen kom matti och Rebecka tillbaka så vi käkade tacos och kaosade. Sen dom gick har vi kollat på film och jag gjorde klart mitt idrottsarbete. Ska snart sova tror jag för båda två ligger och gäspar.


Lunch

  2012-03-02 / 11:50:56 / Bilder / 1 KOMMENTARER


'

  2012-03-02 / 00:24:32 / Bilder / 0 KOMMENTARER

En bild på mig från Sälen och en bild på min dyra mat för 220kr som det var fett på hela köttbiten!