Surprise

  2012-07-23 / 23:37:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Har nyss haft en överraskningsfest för lilla holmen som kom idag ifrån Spanien. Sara hämta henne med ögonbindel och vi andra väntade hemma hos mig. Jag hade bakat en jätte god tårta som också var jätte fin!

Imorgon ska jag till stan en sväng och kolla efter nått fint jag kan ha i Turkiet som jag ska till på onsdag!!!!! Sen ska jag färga Jessicas hår och sen ska jag mysa med Emil innan jag drar!!

 


Fredag den 13

  2012-07-13 / 01:58:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Tjaba Tjena hallå!! Det var bara 2 veckor sen jag skrev här, det är ju ingenting.. Helt ärligt hatar jag sommarlov! Det ända som är skönt är att slippa gå upp tidigt och plugga. Jag har knappt gjort någonting på 1 månad.

Den här veckan har jag legat i sängen hela dagarna och kollat på How i met your mother. Har kollat en säsong om dan.. Dåligt väder är det också annars hade jag solat hela dagarna, hatar Sveriges väder!! Fast jag var ju faktiskt på bio i tisdags med Mathilda och såg LOL. Den var jätte bra och vi satt och grät haha. Som tur är får jag äntligen träffa Emil imorgon! Och på lördag åker vi ner till Liseberg över dagen med minibuss! Kul att någonting äntligen händer! Och om mindre än 2 veckor åker jag och mamma till Turkiet! Sola och bada hela dagarna! Och sen återstår 3 veckors sommarjobb innan skolan börjar igen. Plugga måste jag göra också för har två stora prov när jag kommer tillbaka i mina 2 favorit ämnen, historia och religion....

Ja just nu ligger jag i sängen och kan inte sova. Somnar väl vid 3 som jag gjort hela veckan.. Idag är det fredag den 13, fast det är ingen otursdag för idag är det Jessicas födelsedag hurra hurra HURRA!!!!!!! Tyvärr är hon i Spanien så kan inte fira henne, fast den 24de så ska vi ha överaskningsfest för henne som hon inte vet om, säger vi hihi!


Pics.

  2012-07-03 / 18:14:59 / Bilder / 3 KOMMENTARER

Löshår till salu!

  2012-07-03 / 17:48:09 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Har ett svart löshår till salu om någon är intresserad. Det är 5st delar med clips, cirka 40-45 cm långt. Anledningen till att jag säljer det är för att jag inte använder det och har knappt gjort det. Löshåret var blont från början men jag färgade om det så det kan vara lite slitet. Vill ha 700kr och högst bjudande om det är många som är intresserade. 

Hör av er på facebook: Linnéa Tjus
Eller på min mobil: 0704079916


1 Juli

  2012-07-01 / 23:38:00 / Vardag / 4 KOMMENTARER
Hehe ja nu är det en vecka sen jag skrev här.. iPhone appen för blogg.se fungerar fortfarande inte och det gör mig väldigt sur!!!! 

Ja min vecka har ju varit spännande, eller? Minns inte ens vad jag har gjort. Jag har bara varit hemma och chillat. Fast i onsdags jobbade jag som fasiken på Karlskogafesten. Var där från 10 på dagen till typ 12 på kvällen tror jag. Aldrig varit så trött eller haft så ont i fötterna som jag hade då!! Fuck Converce! Sov inte så mycket den natten för det gjorde så jävla ont i fötterna, har fortfarande blåsor och äckliga grejer...

Dagen efter så skulle mamma och jag iväg och göra manikyr och pedikyr. Men de blev inget för mig, eller jo jag förlängde naglarna så nu har jag gelénaglar. Dom sitter hårt som berget men hon gjorde inte rent naglarna så det syns igenom att det är massa smuts bakom och det går inte att klia sig ordentligt, de gör mig vansinnig!

Sen i torsdags så har jag umgåtts med Emil. Har haft de jätte mysigt och bra! Men eftersom han jobbar imorgon så kan han tyvärr inte vara här och göra mig sällskap..

Vovvsen min är sjuk så fick åka hem klockan 10 imorse och gå ut med henne. Var hos veterinären i torsdags och tog blodprov och hon blev röntgad. Dom kom fram till att hon har någon slags katarr så hon har fått medicin för det. Medicinen gör så hon måste kissa typ varannan timme så har sprungit ute och i hela dagen. När vi kom hem upptäckte jag att hon hade kissat inne på mitt rum, tycker så synd om henne! Men hon kommer snart bli frisk som tur är!!