GAMLA.BILDER

  2011-10-27 / 10:45:31 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Haha här kommer lite bilder på mig genom tiderna! OMG!!




Kill EVERYBODY

  2011-10-27 / 10:21:13 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan och lyssnar på Skrillex (såklart), har egentligen idrott men jag vill inte hålla på träna när jag är sjuk. Kunde ha börjat 10.45 men så långt tänkte ju inte jag... Ebba sitter mittimot mig och kollar på Megamind, haha hon är sååååååå gullig. Min lilla sockertopp! 

Idag har jag bara några lektioner sen är det pannkaka med sylt o grädde till lunch! Sen får jag lov redan idag för imorgon behöver jag inte gå till skolan men det är vitlöksbröd så jag ska hit iallafall hihi! Imorgon kommer Emil hem så blir mysa med honom i helgen, gose! 

Sen är det jävla halloween också men alla är ju cp och har det den här helgen när det är den 4de. Skulle haft klassfest men det blev ju inget med det heller, jag ska ligga inne hela lovet ska jag. Ska beställa lite grejs till veckan, det är hemligt än så länge hihi!

Det kommer ett nytt inlägg med massa bilder!


LUNCH

  2011-10-25 / 11:25:28 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan just nu har svenska egentligen men hon gick så vi får göra vad vi vill. Har lunch om typ 10min, är jätte hungrig!! Hade engelska prov imorse, det gick ganska bra tror jag. Det kändes bra iallafall. Efter skolan ska jag hem till min bror för han fyller år idag, grattis till honom! Nu ska jag gå och äta för jag håller på att dö. Mer bilder kommer upp senare för jag har hål!

GAMLA.BILDER

  2011-10-25 / 11:21:07 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Tänkte lägga upp lite gamla bilder som jag förde över från min andra dator i veckan. Snälla Johanna, Felicia och Ida, bli inte sur på mig!! (Mohahah)






Johanna och hennes fina glas!

100% PARTY!

  2011-10-22 / 23:25:16 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag är arg. Jag vill vara 18. Jag vill gå på 100% party som just nu är bara 600m härifrån. Jag hatar att vara 95a, mer än nånting annat. Att gå på 100% party är nog min högsta dröm just nu. När jag fyller 18år, jag tänker inte gå ut på krogen det första jag gör. Min första gång ska vara med 100% party, så är det bara! 

Och därför har jag gjort en sida på facebook där alla som vill att 100% party ska fixa nånting åt oss ungdomar i Karlskoga ska gå in och gilla. Så alla mina besökare (typ 3 haha) gå in och gilla på den här adressen och sprid vidare!! 
http://www.facebook.com/pages/Vi-som-vill-ha-100-Gymnasium-party-i-%C3%96rebroKarlskoga/152512711506835

FML

  2011-10-19 / 15:53:13 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Åh jag bara älskar att vara sjuk! Det är så himla skönt att jag bara har sovit 2 timmar den här natten, wohoo... Vet inte hur många gånger jag vakna under natten, varje gång jag vakna var jag helt svettig. Alltså hela sängen var blöt för jag hade svettats så men varför vet jag inte. Vid 4 orkade jag inte försöka mer så då satt jag på tven och kollade på nått, minns inte vad. Vid 8 somna jag en stund och vakna vid halv 12 igen. Är svimfärdig hela tiden, kan vara för jag inte har ätit nånting sen typ igår eftermiddag.

Sitter och pluggar lite på svenska provet som är imorgon men antagligen stannar jag hemma imorgon med, så som jag mår nu iallafall. Idag hade jag spanska prov men det får jag väl göra nästa fredag, samma sak med svenska provet. Så nästa vecka har jag alltså 4 prov och ett läxförhör, vad jag vet om just nu..... Förstår inte på mig själv, hur fan ska jag klara mig i 3 år?!

Det ända positiva idag är att jag och mamma har bokat Ullareds resa!

HEJDÅ!

NELLY.COM

  2011-10-18 / 21:02:51 / Vardag / 0 KOMMENTARER
GE MIG!!!


Drape Delight SEK 1949, French Connection - NELLY.COMCrystal Dress SEK 1849, Forever Unique - NELLY.COMAir Dress SEK 995, Storm & Marie - NELLY.COMMust Dress SEK 899, Storm & Marie - NELLY.COMMandy Dress SEK 599, Dry Lake - NELLY.COMMesh Bandeau Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COMAdelina Dress SEK 499, Motel - NELLY.COMChiffon Dress With Trim SEK 240, Elise Ryan - NELLY.COMBlack Mesh Dress SEK 449, Quontum - NELLY.COMBlack Mesh Dress SEK 449, Quontum - NELLY.COMUncle Dress SEK 449, Sisters Point - NELLY.COMNicki One Shoulder Dress SEK 449, Little Mistress - NELLY.COMOne Shoulder Chiffon Dress SEK 449, Three Little Words - NELLY.COMMesh Bandeau Dress SEK 449, Three Little Words - NELLY.COMRihanna Cup Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COMMoa Belt Dress SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COMPhil Dress SEK 399, Sisters Point - NELLY.COMSamantha Dress SEK 399, Dry Lake - NELLY.COMBodycon Lace Panel SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COMOne Sleeve Cut Out Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COMBandeau Jersey Mesh Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COMStella Dress SEK 399, Dry Lake - NELLY.COMLace Sleeve Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COMKaren Dress SEK 379, Glitzy - NELLY.COMKaren Dress SEK 379, Glitzy - NELLY.COMKate Middleton Dress SEK 349, Club L - NELLY.COMWeek Dress SEK 349, Sisters Point - NELLY.COMLace Panel Shift Dress SEK 349, Club L - NELLY.COMKatie Dress SEK 299, Cutie - NELLY.COMLeona Dress SEK 299, Cutie - NELLY.COMOne Shoulder Mesh Dress SEK 299, Elise Ryan - NELLY.COMLace Cup Dress SEK 299, Elise Ryan - NELLY.COMBlack Mesh Dress SEK 299, Elise Ryan - NELLY.COMJersey Mesh Dress SEK 299, Elise Ryan - NELLY.COMSiri Lace Dress SEK 299, Oneness - NELLY.COMOne Shoulder Trim Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM

THE.BING.BANG.THEORY

  2011-10-18 / 19:49:22 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Var hemma från skolan idag. Vakna imorse och hade jätte hög feber, migrän och hosta så då var det bara att lägga sig igen och somna om. Vid 12 kom mamma hem igen och sen kom Thomas hit med Nova. Pappa skjutsade mig till skolan vid 3 tiden så jag hämtade massa böcker och grejer så jag kan plugga imorgon för jag stannar hemma igen. Just nu ligger jag och Mamma i soffan och kollar på The Bing Bang Theory, as bra! Ska snart ta och lägga mig och sova för jag mår bajs..

TRÖTT OCH SJUK

  2011-10-17 / 17:40:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Kom hem från skolan för ungefär 1 timme sen. Jag mår inte alls bra, känner mig jätte sjuk och hängig.. Cathrine har smittat mig! Hungrig är jag också för det var äcklig mat i skolan. Och mina böcker glömde jag i skolan, har två prov den här veckan. Duktigt Linnéa!!

I lördags var vi ju som sagt i Örebro på Club Noise. Tog bussen in och mötte upp Ebbas kusin, gick till Mc och käka lite och då kom Pelle, Joel och Martin också. Åkte och fixade oss och vid 9 tiden tog vi bussen till Kåren. Dansa och studsa nästan hela kvällen, i slutet blev jag trött och fick ont i huvudet så stog och höll för öronen haha! Det var SKIT dålig musik, dom spela typ sina homies musik eller nånting. Och det var äckliga turkar överallt som gick och taffsa på en så man blev förbannad! USH!!! Kom hem vid 3 tiden ungefär och då drack jag typ 1 liter dricka för jag var så himla törstig. Det är jobbigt att dansa!

Nu skulle jag egentligen behövt plugga men har glömt böckerna som sagt. Ingen svenska bok har jag heller fått så det är väl bara ta och sova en liten stund. Jag mår jätte illa! :( Stackars mig..

HANDS.UP.

  2011-10-15 / 15:56:56 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Käkar lite lakrits och lyssnar på musik. Ebba är påväg så vi ska ha lite förfeest här sen drar vi mot öret! Ska packa massa kläder och smink som jag ska ha med mig. Vi ska låna Ebbas kusins lägenhet för kvällen, jätte snällt! Har inte en aning om vad jag ska ha på mig, blir väl nått blått o svart som vaaanligt..................

Haha ja igår, det var ju en kul kväll. Jag bara satt och garva åt Alice hahaha! Käkade lite vitlöksbröd och choklad, jag luktar fortfarande vitlök... Emil hämtade mig vid 12 för Johanna skulle få herrbesök haha! 

Jag tog bilder med Alice kamera hela kvällen så snor några från hennes blogg!




FRIDAYNIGHT.

  2011-10-14 / 19:25:03 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Väntar och väntar på att mamma ska komma hem för hon har en överraskning åt mig. När hon gett mig den drar jag bort till Johanna och är där resten av kvällen. Emil kommer och hämtar mig sen så jag sover hos honom. 

Imorse vaknade jag och Ebba kvart över 9, och vi börja 9... Vi hade 4 st alarm på men inget av dom ringde, jag blev förbannad! Vi duschade och gjorde oss iordning sen drog vi bort till skolan på handledningen. Plugga matte och swedish sen kom Emil och hämta mig. Vi åkte hem hit och mös litee. 

Nu ska jag gå till ica och köpa massa chips som jag ska proppa i mig hela kvällen, gött!

Två gamla bilder på mig och mina 2 vänner!





UTROPSTECKEN.

  2011-10-13 / 21:56:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Halloj utropstecken

Sitter och myser med Ebbis i soffan och kollar på Casanova, världens bästa film utropstecken Ebba gjorde mat åt oss förut och nu äter vi chips och ben&jerry's punkt Ebba är knäpp, idag i skolan så fråga hon Lovisa nånting och efter hon hade sagt frågan sa hon frågetecken hahahahaha fyfan jag och Jessica bröt ihop! Hade en liten skojsig svenska lektion också, hehe!

Ebba ska sova här inatt för min mamma är på kryssning så vågar inte sova själv. Imorgon så har vi spining på Colosseum vid 9 sen ska vi bort till karlberg och trycka en bagge!! Ska till handledningen en stund också sen ska jag umgås med min underbara pojkvän innan jag drar vidare till Johanna och umgås med henne Felicia och Alice. Det ska bli skojsigt för det var länge sen jag träffade dem!

På lördag drar jag till Örebro på Club Noise med 10st andra tjejer och skakar arslet av oss! Ska bli skit kul!!!! 

Nu ska jag umgås lite med Ebba och äta massa skit, as nice!

ZUMBA.

  2011-10-12 / 13:59:29 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan med holmen och väntar på våran spanska lektion ska börja. Hade nyss historia, kollade på en dokumetär om vikingar. Jag och Ebba satt och halvsov på varandra. Imorse vid 9 hade vi Zumba på colosseum, ibörjan var det skit svårt och man vågade inte dansa men sen efter en halvtimme hoppade man runt som fan och studsa! Skit roligt var det faktiskt, helt svettig var jag också! 

Nu har jag bara en lektion kvar sen tar jag bussen hem och ska plugga in några svenska ord vi fått av Monica... Ska åka till team sportia nåndag också och köpa skidjackan jag har lagt på innan inlägg tidigare. Tur att det äntligen är fint väder och inte bara grått och trist hela dagarna!

THE.PARENT.TRAP.

  2011-10-11 / 13:45:44 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Movie time!


ALCOHOL.

  2011-10-11 / 13:22:58 / Bilder / 0 KOMMENTARER

HELP.ME.

  2011-10-10 / 20:49:26 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Vilken färg?
Hjälp mig!!


TATTOO.

  2011-10-10 / 20:12:46 / Bilder / 0 KOMMENTARER

SNÖ!

  2011-10-09 / 21:43:29 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Titta, det är redan snö i Sälen!


SUNDAY.

  2011-10-09 / 21:10:01 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag har inte ens en kommentar om gårdagens "klassfest"...

Emil hämtade upp mig och Ebba igen vid halv 10 igår i Degerfors. Vi skjutsade Ebba till hennes stuga och vi åkte hem till mamma en stund så jag packa om min väska. Åkte hem till Emil och kollade på film och sen sov vi. Kvällen hade blivit TUSEN gånger bättre om jag bara stannat hemma för en filmkväll, men det vet jag ju till nästa gång..

Hela dagen har jag spenderat i Emils säng, myst hela dagen med min favorit! Vid halv 6 åkte han mot Västerås så han släppte av mig hemma. När jag kom hem beställde jag och mamma pizza och nu har vi kollat klart på Bones. Nästa box kommer om 3 veckor, gaaah! 

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, är astrött så ska sova närsomhelst. Imorgon ska jag plugga hela dagen för på tisdag har jag historia läxförhör men jag vill mer kalla det prov...

KLASSFEST!

  2011-10-08 / 15:36:40 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hejsan hoppsan! Idag är en efterlängtad dag, ikväll ska jag bort till degerförs och ha lite klassfest. Hoppas verkligen allt kommer gå bra och att ingen kommer dit och förstör! Då blir inte jag glad!!!

Sitter och taggar lite till musik och fixar mig. Ska snart äta lite med mamma, kött och klyftpotatis. Det kan nog inte bli bättre! Sen kommer Emil och hämtar mig och då åker vi och hämtar upp Ebbsi och sen vidare till dfs. Jag är sjukt taggad! Har lite klädproblem, som vanligt.. Men det ordnar sig, jag slänger på mig något! 

Nu måste jag fixa vidare och packa! Hejd000!


TRÄNINGSVÄRK

  2011-10-05 / 22:44:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Precis druckit upp mitt te och nu ligger jag i soffan och ser på tv. Tror jag har feber, får hoppas att jag inte håller på bli sjuk. Träningsvärk i hela kroppen har jag också. Hade ju boxning imorse, oh herregud va jobbigt det var! Jag och catta slogs med varandra, trodde jag skulle dö. Var tvungen att sluta för jag höll på att svimma, hela rummet börja snurra och grejer! Imorgon kommer jag inte kunna röra mig. Kul att jag har idrott imorgon första lektionen..

Efter skolan åkte jag hem till Ebbsi. Vi satt och fika med hennes föräldrar och pratade om allt typ. Vid 6 tog jag bussen hem och då käkade jag mat med mor. Kollade även 1 avsnitt av Bones. Vi har bara 2 avsnitt kvar och den nya boxen får vi om typ 2 - 3 veckor, det suger!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Har sovmorgon imorgon så får sova en extra timme iallafall. Godnatt!

HOME!

  2011-10-04 / 17:57:43 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nu är jag hemma igen! Kom hem för typ 2 timmar sen men har ätit och som ni ser har jag ändrat bloggdesign. Jag hatar att inte kunna göra en egen men måste lära mig det!

Inatt sov jag min första natt i husvagnen. Det var jätte mysigt! Imorse när jag vakna sken solen och det var jätte skönt ute. Det var bara snön som saknades annars hade det varit en helt perfekt morgon! Vi gjorde lite frukost sen börja vi plocka ihop lite och sen vid 12 tiden åkte vi hemåt. Åkte förbi Stadium Outlet för jag skulle kolla efter en ny vinterjacka och byxor men det fanns inget så jag ska köpa det när jag får mitt studiebidrag istället. Då kanske det finns mer att välja mellan också.

Nu ska jag ladda ner nån film sen lägga mig i sängen och mysa lite. Mamma jobbar och pappa är hemma hos sig just nu men vid 9 kommer båda hit då ska vi göra några räkmackor, mumsigt! Ska även packa väskan till imorgon och lägga fram kläder. Imorgon klockan 9 så ska jag ner till Colosseum och kör boxing, jag är jävligt taggad!! 

Vinterjacka

  2011-10-02 / 23:55:08 / Kläder / 0 KOMMENTARER

Hej Linnéas nya vinterjacka!
Jag kommer se ut som en klubba i backen hihi!



SKRILLEX

  2011-10-02 / 17:11:46 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Idag har jag en pyssla-om-mig-dag! Har solat, haft ansiktsmask och lite sånt, stog i duschen 1 timme tror jag. Så himla skönt! Nu sitter jag och laddar ner musik till datorn och telefonen och även några filmer. Det är alltid bra att ha några filmer på datorn om man har tråkigt på hålen i skolan. 

Veckan som varit har gått väldigt fort. Har varit med Ebba nästan varje dag efter skolan. Igår gick hon och jag på marknaden. Jag köpte bara lite godis och efteråt gick vi till hennes farmor och satt ute i det fina vädret. Vi fick saft och bullar, det satt perfekt i magen. Det var typ min frukost för på morgonen mådde jag inte så bra hehe! I fredags så var jag och Emil hemma hos Adam på lite partaj. Vet inte hur mycket folk det var där, kanske 30 stycken eller nått. Det var en väldigt skojsig kväll!

Imorgon fyller min pappa år så han, jag, mamma och Molly ska åka upp till sälen och fira honom lite. Har studiedag på tisdag så sover där borta också i husvagnen! 

Nu ska jag kolla på film och mysa lite. Antagligen skriver jag inget imorgon eftersom vi kommer inte ha med något internet dit upp men nångång i veckan. Eller i helgen. Eller om typ 2 veckor. Man vet ju aldrig, det är ju jag.

LOVE