21 Februari

  2013-02-21 / 10:08:07 / Bilder / 0 KOMMENTARER

Godmorgon Västerås får jag säga idag. Är hos Emil nu och har varit sen igår kväll. Ligger i sängen just nu helt själv för Emil är i skolan. Kommer va själv fram till 5 idag. Han har låst in mig i lägenheten så kommer inte ut heller.. Undra vad jag ska hitta på idag?

Igår innan jag åkte till Västerås så var jag inne i örebro och shoppa lite med Mathilda. Köpte kläder och accessoarer inför lördag, kommer bli super bra! Käkade god mat och fikade gott med min bästa vän innan jag försvann med tåget.


Marvel

  2013-02-20 / 14:48:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Marvel - Ironman
 

Workout

  2013-02-19 / 20:02:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Japp. Linnéa ska bli en nyttig- och träningsmänniska.

Nike - sport


Party

  2013-02-19 / 16:44:00 / Bilder / 0 KOMMENTARER

19 Februari

  2013-02-19 / 13:30:09 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Klockan är nu halv 2 och jag ligger fortfarande i sängen med pyjamas. Kollar på någon svensk film, antagligen jätte dålig som alla andra svenska filmer är. Ska snart börja packa väskan inför Västerås så jag har det gjort. Ligger även och funderar på vad jag ska ha på mig på lördag då jag ska på 18årsfest och det är amerikansk tema. Får köpa någonting nytt i Örebro imorgon. 


18 februari

  2013-02-18 / 22:42:06 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Första dagen av lovet har gått. Vakna imorse av att Molly kom in och la sig bredvid mig. Gjorde en god frukost och la mig i soffan och kolla på Glee. En seg men väldigt skön dag. Imorgon ser det likadant ut ungefär. Ska packa väskan och göra mig i ordning för onsdag. Då ska jag först in till Örebro med Mathilda och kolla runt i affärer och senare tar jag tåget till Västerås där Emil väntar på mig. Ska mysa hela dagarna, när Emil är i skolan ska jag mysa med kaninen istället!

 

Soon

  2013-02-18 / 14:12:15 / Bilder / 0 KOMMENTARER


17 februari

  2013-02-17 / 11:11:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Söndag idag och jag klarade mig levande ur helgen. Discot i fredags gick bra, inte riktigt vad vi hade tänkt oss men det fixar vi nästa gång! Jätte snällt av alla som kom och hjälpte till, stort tack till er! Igår börjar jag jobba vid 3, det var en lugn kväll så blev lite långtråkigt.

Just nu ligger jag i soffan och ser på skidor med mamma och pappa. Ska snart duscha och fixa för sen ska vi iväg på kalas och träffa lilla novisen. Senare idag ska jag inte göra nånting, bara ta det lugnt och va seg.

Ni får lite fina bilder, en på jessica som är liten haha!


Happy valentine's day

  2013-02-14 / 07:49:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Torsdag och just nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Börjar om 40min. Idag är det alla hjärtans dag och det ska jag fira med pannkakor i skolan och sen ikväll ska jag ha mys med jessica och Mathilda. Vi är lediga imorgon så vi ska ha sleep over. Så idag börjar mitt lov, wohoo! Dagen skulle vara perfekt ifall jag fick vara med Emil också men vi får fira det i veckan i Västerås.

I helgen blir det fullt upp. Imorgon ska vi ha disco så blir att fixa med det hela dagen. På lördag ska jag jobba vid 3, och som det låter nu ska vi antagligen iväg och köpa bil till mig och mamma.


Schooooool

  2013-02-11 / 11:20:52 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Sitter i skolan with my girl friend, tjej friend alltså, Jessica Holm. Vi har svenska med hjördis och ska läsa en bok. Har snart lunch, levergryta eller nått äckligt skit...... Har prov sen i natur. Jätte kul. Efter skolan ska jag plugga och bada, fryser ihjäl för de är så kallt!!


SUMMER

  2013-02-10 / 22:18:29 / Bilder / 0 KOMMENTARER

Let her go

  2013-02-10 / 18:28:38 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hallojs! Hur mår ni? Jag mår bra. Mår faktiskt väldigt bra idag. Har haft en bra helg med världens underbaraste kille, som tyvärr lämna mig idag för att åka tillbaka till Västerås. Ses igen nästa vecka då jag förhoppningsvis åker upp till honom och spenderar mitt sportlov där, iallafall några dagar. 

Min helg har bestått av massa mys och skratt med min knäppa pojkvän. Ätit god mat och bara haft det bra. Har även varit på stan med Jessica och pratat lite skit. 

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och försöker plugga. Har prov i naturkunskap imorgon och ett grupparbete i ekonomi till onsdag. Ligger efter med 4 arbeten i skolan så försöker plugga så mycket som möjligt. Har tagit en paus med körkortet, hinner inte med det just nu. Måste prioritera skolan först. Körkort kan man ta när som helst så känner att det kan lika gärna vänta några veckor iaf så jag hinner ta tag i allt. 

Den kommande veckan kommer som sagt bestå av plugg. På fredag har jag studiedag och disco på kvällen så har en hel del med det att göra också. Små saker som måste fixas och allt måste dubbelkollas. Lördagkväll kommer jag att jobba, 15-23. Sen har jag lov hela veckan. 


En bra låt, kanske lite sorglig men jag älskar hans röst!

7 Februari

  2013-02-08 / 00:13:21 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Idag har jag varit 18 år i en månad, wow jag börjar bli gammal. Bara 1år och 11månader kvar tills man är 20år. Shit pommes alltså, det var inte länge sen jag var 13 år haha.

Idag har vi varit en liten klass, tror vi var 10st eller nått för resten var och spela fotbollscup. Lugna lektioner, väldigt skön dag. Sista lektionen så hade vi prov i psykologi, så timmen innan det fick vi att plugga. Jag och Mathilda gjorde det genom att fika, skräll. När vi hade slutat så hämta mamma och pappa upp mig så åkte vi till veterinären. Dom tog blodprov och röntgen bild på mollsan och hon har blivit mycket bättre nu säger dom. Blir så ledsen av att se henne må dåligt och veta att man inte kan göra nånting för att få henne frisk, så jobbigt när hon inte kan berätta om hon har ont eller nått...


6 Februari!

  2013-02-07 / 00:19:28 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Startade dagen med sovmorgon till halv 10, upp och duscha och iväg till skolan. Käka en god lunch och hade sen 3 lektioner. Spela teater på ekonomin, jag var en samuraj och Abraham Lincolns fru, skojigt. Hade väldigt mycket diskussioner och Jossan blev så glad på oss för de är första gången vår klass har varit normal under en lektion på 2 år, applåder till oss!

Efter skolan vandrade jag runt i stora karlskoga i snöstorm och motvind. Inget jag rekommenderar men så blir det ibland. Och eftersom jag har flyttat nu så bor jag typ 287368 mil ifrån centrum och jag är så jäkla lat så allt blir tusen gånger jobbigare och längre. Kom hem, laga mat och sen dess har jag legat i soffan och tittat på tv fast nu ligger jag i sängen och ska sova! Börjar halv 11 imorgon så blir sovmorgon fast inte så länge :(:(:( blääää



5 Februari

  2013-02-05 / 20:50:55 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Gjort en liten förändring som ni kanske ser. Har bestämt mig nu att ta tag i det här igen. Försöka skriva nångång i veckan OM jag orkar och hinner. 

Har hänt en hel del på sistone. Jag har fyllt 18 år. Gjort krogdebut. Varit utan Emil alldeles för länge. Åkt skidor med skolan. Jobbat nästan varje helg i Januari. Blivit väääldigt väldigt skoltrött. Min älskade vovve har gått och blivit väldigt sjuk. Plus en hel del annat.


En liten sammanfattning vad som hänt den senaste månaden. Idag har jag varit hemma hela dagen, pga att jag håller på bli sjuk och andra personliga skäl. Niklas och Mathilda har hållt mig sällskap nu på kvällen så vi kolla lite film och hade mys! Imorgon hoppar jag över träningen för jag vill inte bli sjukare, så jag börjar inte i skolan förens 12.30.