Blondies!!

  2011-02-25 / 19:05:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Där har ni resultatet på vad vi hållt på med hela veckan. Nu för tiden är vi blonda!
Nu drar vi ner till mrjames och käkar fetaste pizzan med Ellen och Emmy!
Hejdåååå

Long time ago

  2011-02-22 / 18:01:54 / Vardag / 0 KOMMENTARER
OJOJ det var länge sen! 
Har haft fullt upp hela veckan med skolan. Massa läxor, prov och skit. Har varit så trött sista tiden så jag somnar runt 9 - 10 varje kväll. I onsdags så slutade vi tidigt så ida och jag tog bussen in till örebro för att kolla in vår blivande skola. Vi åkte in dit nångång vid 2 och väntade på att öppethus skulle börja men självklart tog vi fel på tiden, det började klockan 6. Och inga pengar hade vi heller och vi var vrålhungriga... Men min snälle bror förde över pengar så vi köpte Subway mmmmmmmmmmmmmmmm...
I fredags började jag och ida vårat experiment. Inte klara än men innan fredag är det fixat! Och då får ni vet vad det vi hållt på med hihih
Igår blev det inte mycke sömn för mig och ida. Låg och frös ihjäl. Somnade vid 5 nångång och vakna runt 11, så nu ska jag sov järnet!!
Imorgon drar jag och ida till säfsen och chillar. Kommer träffa laxåmongon där, ska bli skojiigt för vi ska köra ner dom!!
Nu ska jag klä på mig och gå ner till ica och handla some stuff.
Hejd00

12 Februari

  2011-02-12 / 13:22:48 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Somnade inte förens närmare 3 inatt. Hade så enormt tråkigt och var inte trött..
Vaknade imorse och trodde klockan var typ 1 men sen kollade jag då var den bara 10, vart förvånad att jag vakna så tidigt när jag somna så sent. Så då gick jag in i duschen och stog där en halvtimme timme eller nått. Idag ska jag inte göra nånting.. Ida är sjuk och får inte gå ut och Emil vill inte träffa mig. Jag får umgås med min mamma istället.

Godnatt

  2011-02-09 / 22:43:35 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Har nu duschat, rakat benen och smörjt in mig i brun utan sol. Ska när som helst lägga mig i sängen och sova, ska upp jätte tidigt imorgon... Kommer dö på provet av trötthet :(
Aja godnatt!

9/2

  2011-02-09 / 19:34:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Imorse försov jag mig. När jag kom till Ida 5 över 8 låg hon fortfarande och sov så hoppade på henne så hon skulle gå upp. Hon har muckat hela dan med mig, blir ju toookig!!
Efter skolan gick vi till konsum så jag köpte festisar att ha på Nationella imorgon. Köpte även cocosbollar, jättegott!
Är själv hemma nu, min mamma är på kryssning och min bror är hos sin kompis och spelar. Molly är hos mormor och morfar så det blir inge mys ikväll :(
Ska snart duscha. Ska nog raka benen också, var jättelänge sen jag gjorde det..

Jag saknar min älskade lilla plutt Emil..


;PPPpppPPppP

  2011-02-08 / 22:13:34 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Godnatt önskar FjortisIda & FjortisLinnéa ;PPpppPPpP



eller?



det är mer EmoIda & EmoLinnéa nu för tiden!!!!

NELLY.COM

  2011-02-08 / 21:19:29 / Kläder / 0 KOMMENTARER
Janet Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COMFrame Dress SEK 649, Prim i am - NELLY.COMDiamond Draped Dress SEK 249, V London - NELLY.COMLaso Short Dress DNA SEK 299, Vero Moda - NELLY.COMBlack Mesh Dress SEK 449, Quontum - NELLY.COMBlack Mesh Dress SEK 449, Quontum - NELLY.COMSequin Shoulder Pad Dress SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COMKimi Dress SEK 529, Renée London - NELLY.COMEden Dress SEK 1499, Stylein - NELLY.COMOne shoulder heart lace SEK 489, Rare Fashion - NELLY.COMSatin Dress With Lace SEK 499, Elise Ryan - NELLY.COMCriss Cross Dress SEK 599, Renée London - NELLY.COM

Nationella prov

  2011-02-08 / 20:55:07 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hade Nationella prov i Svenska idag. Det var lättare än vad jag trodde men vad jag får för betyg vet jag inte, hoppas jag får behålla mitt VG.
När skoldan var slut så gick vi hem till Ida, och även Flöban följde med oss. Vi väntade på Soile för hon skulle skjutsa oss till gymmet. Inte Flöban, bara jag och Ida. Körde inte speciellt hårt idag, var ganska trött eftersom jag gick 5 imorse för att inte försova mig. Hade även ont i ryggen men vet inte varför. Kom hem och då åt jag lite. Färgade mina ögonbryn och fransar och sen hoppa jag in i duschen. Har smörjt in hela kroppen med brun utan sol så hoppas på att bli lite brun och inte orange/gul..

Nu väntar jag på min mamma som slutar närsomhelst. Ska kolla tv och prata lite med henne. Imorgon är det ännu en skoldag men en dag närmare helg och det betyder KUL!

Sommarkläder

  2011-02-07 / 22:22:33 / Kläder / 2 KOMMENTARER
Jag längtar till sommaren...


Skinnjacka

  2011-02-07 / 21:50:49 / Kläder / 1 KOMMENTARER
Hittade ju en jacka i veckan när jag var på stan. Köpte den i fredags och har använt den hela helgen, underbar!


7 februari

  2011-02-07 / 18:05:58 / / 0 KOMMENTARER
Hallå där!

Sitter i soffan och är typ halvdöd. Jätte trött! Blev rätt så sena nätter i helgen. Var nämligen i Laxå med ida. Tog bussen dit i fredags. Vi slutade vid lunch i fredags så vi skulle hinna med bussen. Innan var jag hos tandläkaren. Ska tillbaka den 18 mars igen och laga ett hål. KUL... 

När jag var klar hos tandis gick jag och mamma på stan en sväng. Jag köpte min älskade jacka och så hämtade vi ut ett paket också. Käkade lunch på Som hemma med mor och far sen åkte vi hem. Ida kom hit sen gick vi ner till bussen. När vi var framme så gick vi hem till Christer där han och simon var. Senare kom Martin, Yotin, Jens och Alex också. Vi drog till burger king och käkade sen gick vi hem till Christer igen och kollade på Paranormal Activity 1 & 2. Skit läskiga!! Har redan sätt ettan en gång men kollade den igen. Vid 4 åkte ida och jag hem och sov.
Vaknade 2 på lördan. Hela dan satt vi inne i källaren och åt godis. Ida övningskörde också, väldigt kul. Körde nästan in i 2 älgar HEHE.

På kvällen åkte vi hem till jens för vi hade så tråkigt. Var där till 12 sen åkte vi hem. Kollade på I rymden finns inga känslor. Haha jätte rolig
I söndags åkte vi till Marieberg så ida handlade lite kläder men jag hade bara 50kr så orkade inte köpa något. Åkte hem mellan 4 5 till Karlskoga. Tog det lugnt resten av kvällen och kollade på Wallander med mamma.

Idag har jag varit i skolan. Jättelång dag kändes det som. Nu ska jag iväg till Ica med min bror och handla. Imorgon har jag Nationella i svenska, WOHO..

Hejdå.

bloggar från mobilen

  2011-02-01 / 17:26:23 / / 0 KOMMENTARER
Ligger i sängen och tar det lugnt. Kom nyss hem. Var på stan med Ida och hitta en jacka som jag ska köpa på fredag. Soile kom och hämta oss och då åkte vi till nobel parkeringen så Ida körde lite. Duktig för att vara första gången! Nu ska jag snart äta och sen duscha. Anledningen till att jag skriver från mobil är pga att vi har inget Internet just nu. Får nytt och snabbare om några dagar!