Systemkamera!

  2011-07-27 / 01:27:52 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Jag vet att jag aldrig lägger ut några bilder och anledningen är att jag inte har någon kamera som funkar och mobilkameran är inte bra. Men jag lovar att det ska bli ändring på det för när jag fått min lön ska jag faktiskt köpa en systemkamera, så det så!

Tisdag 26 juli

  2011-07-26 / 23:55:16 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Halsen gör ont och näsan är snorig. Det blir bara värre och värre. Ligger just nu nerbäddad i sängen och ska snart sova. Börjar halv 2 imorgon och ska hinna duscha innan så det blir att gå upp tidigt, woho.. 

Jobbade idag fast bara 3 timmar för jag fick gå tidigare, vet inte varför men jag klagar inte! Kom hem och käkade nästan direkt. Har suttit framför tven med mamma hela kvällen och kollat på Bones. 

Nu ska jag ta och stänga av. Godnatt!

HoodieHoodie.se

  2011-07-22 / 17:16:00 / Kläder / 0 KOMMENTARER

Här är en av presenterna Emil fick av mig.



Det är helt vanlig tröja men i snörena som hänger så sitter det hörlurar och i höger ficka finns en sladd där man kopplar i sin mobil, mp3 eller nått liknande. Jag beställde en till mig själv också och jag är super nöjd med min. Det är en jätte skön tröja och det är väldigt bra ljud i hörlurarna. Det kanske inte är det bästa men bra nog för att kunna tvätta tröjan utan att nått går sönder. Om du med vill köpa en eller vill ha mer info tryck HÄR!

Ledig dag!

  2011-07-22 / 16:52:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ja nu var det ett tag sen igen. Idag är första gången jag sitter vid datorn på typ 1 vecka tror jag.

Hela veckan har jag jobbat nere på hembygdsgården. Som tur är börjar jag vid 2 tiden varje dag så jag får sovmorgon och det är ju bra iallafall. Att jobba är kul. Får äta våfflor varje dag, jätte gott haha. Det är tusen gånger så roligare än att vara på ett sjukhus och jobba eller nått. Får servera gäster med kaffe och sånt. Idag är jag ledig för jag jobbar imorgon och på söndag. Ledig på måndag igen, skönt det!

I tisdags fyllde min älskling 18år. Så på kvällen när jag hade slutat så gick mamma och jag bort dit och käkade tacos och tårta. Han fick bara några småsaker för det jag hade beställt hade inte kommit än. Igår kom han hit så då fick han en present till. 

Vakna vid 1 eller nått idag, det var så jäkla varmt i mitt rum så jag var helt blött av svett! Hoppade in i duschen direkt. Emil åkte hem för nån timme sen så nu sitter jag i soffan och lyssnar massa musik. Ska väl göra lite mat med mamma snart. Ska nog se nån braig film ikväll eller så ska mamma och jag ha Bones maraton. 

Putte I Parken

  2011-07-14 / 01:14:12 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Morsning!

Som det verkar är jag inte den ända som åkt på Puttesjukan. Det började med när jag vaknade upp i fredags att jag knappt hade någon röst kvar. Emil har fått halsfluss så får hoppas att jag inte har det. 

Ja Putteveckan var ju sådär. Allt folk som var där var helt underbara, är mest missnöjd med artisterna som var där. Kolla på ungefär 2 artister om dan. Inte alls mycket om man jämför med tidigare år. Men dom artister jag kollade på under veckan, fy i helvete va bra dom var! Pendulum, Far east movement, Slagsmålsklubben, Mohombi och Maskinen. Slagsmålsklubben, fy jag finner inte ord över hur glad jag var när jag stog där bland allt folk. Ojojoj! Maskinen var helt grymma, även Mohombi. Mohombi var mycket mycket bättre än jag förväntat mig. 

Varje kväll/natt har jag suttit borta på campingen med mycket trevligt folk och umgåtts. Riktigt kul har det varit där borta. I torsdags natt, eller ja fredags morse drog Emil och Daniel med mig till Mc vid 8 tiden. Vi käkade några äckliga toast och sen gick vi hem till Emil. Påvägen hem försvann Daniel så vi gick hem och sov, klockan var då halv 9 tror jag. Aldrig varit så himla trött som jag var då, både Emil och jag somna så fort vi la oss ner haha. 

Detta år har faktiskt varit mycket roligare än innan. Lite synd med allt bråk och alla idioter som ska förstöra för andra bara. Ser fram emot nästa år verkligen. Om jag har pengar kanske det blir några till festivaler, vi får väl se.

Sen i söndags har jag legat inne i min säng och kollat på Harry Potter. Har bara varit ute med hunden en sväng. Imorgon ska jag ner till stan med Felicia en stund och kolla lite. Efter det ska jag nog gå och hälsa på min lilla sjukling. 

Tog inga bilder under PIP men tar några från Alice som hon la upp!




Min söta lilla pojkvän!

Putte i Parken - Dag 1

  2011-07-06 / 10:46:13 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Jag har vaknat runt 10 varje dag nu, ganska så skönt för man får mer gjort då. Sitter och väntar på att alla ska vakna så jag kan dra mig neråt mot campingen. Sov hemma inatt men resten av veckan så är campingen mitt hem. Idag ska jag kolla Nationalteatern, Paramore, Pendulum och Ke$ha. Pendulum är ju lätt mina favoriter under PIP tillsammans med Slagsmålklubben och Far east movement!

Nu ska jag börjar fixa mig lite och försöka få tag på dom andra tokarna! Later alligator!

Supertaggad!

  2011-07-05 / 00:36:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ligger och göttar mig i sängen och tänker på att det är bara 12 timmar kvar tills dom öppnar campingen. OOH jag blir så jäkla glad! Väntat ett år nu och imorgon börjar det! Jag minns i höstas när dom skrev på facebook att Slagsmålsklubben skulle komma, jag grät! Fyfan va glad jag blev när jag läste det! OOOOHHH!!

Klockan 12 idag tog jag och Emil bussen till Örebro iallafall. Han hade lektion tidigt så vi hann åka en sväng. Jag virra runt i nästan varje affär och min lilla packåsna efter haha! Köpte inte speciellt mycket men brände 600kr. Jag köpte ett par cykelbyxor, bh o trosor, ett linne och världens snyggaste tröja. Omg jag dreglar över den, och den kostade bara 199! Och vi käkade Subway också, nästan den ända anledningen till att jag ville till Örebro haha! 

Kom hem igen vid 5 tiden och la oss i sängen direkt och sov. Oj, det var väldigt skönt men kanske inte så bra. Är inte speciellt trött nu. Lilla Emil är med Thomas och fiskar i kväll så vi har haft en tjejkväll jag mamma och Ida. Legat i soffan och kollat på film och ätit chips o dipp! 

Inatt är sista natten i lugn och ro. Sen i veckan kommer jag antagligen sova på campingen om det är fint väder, annars sover jag hemma eller hos Emil. Kommer nog inte bli nått mer skrivande i veckan. Skriver på söndag eller måndag hur hela veckan varit och några bilder kanske ploppar upp, vem vet!

Nu ska jag försöka sova lite om det går. Har lite pirr i magen faktiskt. Kan inte fatta att imorgon så börjar det, WOW!

GODNATT!


Home sweet home!

  2011-07-03 / 23:48:24 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ja nu är jag hemma igen efter 1 veckas semster uppe på landet. Det har varit så skönt att bara vara utan dator och tv. Vi har inte gjort något speciellt. Mest varit på gården och tagit det lugnt. Hann med en tur upp på fjällen också och gick lite. Farmor, farfar och min kusin kom upp på onsdan så umgicks med dom en dag innan vi åkte hem.

Kom hem till kga igen runt 6 tiden i fredags. Då stog plutten utanför porten och väntade på mig. Har haft en riktig myshelg med honom. Skulle egentligen till Örebro med honom imorgon men han hade GLÖMT att han hade körlektion så det blir inget.......... 

Istället ska jag ner på stan tillsammans med Ida och Emil från norge och mamma. Ska köpa nått snyggt att ha på PIP (SOM ENDAST ÄR OM 2 DAGAR!!!!!)

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova lite, skönt det! 
Godnatt