23 november

  2011-11-23 / 22:31:43 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Efter att slutat skolan tog jag bussen hem. Käkade korvgryta och bullar med pappa. Kollade lite på tv och försökte även att plugga men det gick verkligen inte.. Har inlämning på tisdag i historia men har bara gjort en fråga. Så jäkla duktig känner jag mig!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på OTH. Imorgon börjar jag halv 10 med idrott men har teori så det är rätt chill. 

Imorgon ska jag visa fetaste festivalen jag någonsin sätt!!!

Godnatt.

Bild på mina underbara vänner! 

hål

  2011-11-23 / 14:41:14 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan och hänger med min spanish kompis. DEN kan inte svenska så jag visar mina skills och snackar lite spanska höhö. Eller?? Idag så hade vi massage nere på colosseum. Fy fabian va skönt det var! Jessica massera bort tusen knutar som jag hade i ryggen och nu känns det som jag har en helt ny rygg haha. Efteråt jag hade duschat fick jag springa till bussen. Jag duschade och klädde på mig på 10 min, det är rekord! Till bussen tog jag den 5 vägen för att unvika Conny efter kallat honom äckelbulle...

På måndag ska vi som sagt till Ullared. Jag har fått beställningar av flera stycken om att köpa jumpsuits. Kommer sluta med att jag köper typ 20st haha!

Nu ska jag ha spanska glosor, jag ska vinna chokladtomten!!

sunday

  2011-11-20 / 23:34:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nu är det söndag igen och det är bara att tagga för en ny skolvecka. Har ekonomi prov på tisdag men tror jag kommer fixa det för hade en genomgång i fredags på 2 timmar. På onsdag på träningen ska vi lära oss massage och på fredag ska vi till badhuset och ha vattengympa haha, det ska bli så kul! 

I helgen har jag myst med Emil. I fredags så åt vi pizza hos hans pappa och sov där. I går så skulle vi äta sushi men resturangen hade stängt så vi åt Sibylla istället och sov här hemma hos mig. Han åkte tillbaka till Västerås förut och jag saknar honom redan... 

Annars i helgen har jag och mamma julpyntat. Nu är det tomtar och ljusstakar i hela lägenheten, jag har till o med en julgran på mitt rum! Fast det är bara en platsgran från IKEA. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla ett avsnitt One tree hill sen sova. Börjar 8 imorgon...

17 november

  2011-11-18 / 00:01:52 / Vardag / 0 KOMMENTARER
NU - Myser i sängen med datorn, hade tänkt att kolla på ett avsnitt av one tree hill men vet inte om jag örkar. Ska upp vid 8. Vi får se hur det blir, hinner ändra mig flera gånger.

IDAG - Började halv 10 med idrott så vid 9 satt jag på bussen mot skolan. Hade handboll på idrotten och det var jätte tråkigt. Efteråt hade vi redovisning på samhällskunskapen, det gick jätte bra tycker jag! Åt lite äcklig lunch sen hade jag, Jessica och Mathilda lite roligt och tog massa kort och höll på haha. På matten fick jag hicka som jag har typ 2ggr i året. Evelina och Mathilda höll på att dö av skratt, jag med litegrann haha. Hade ekonomi, sen skulle vi ha våran sista lektion med Monica. Men det blev ju inget för hon kasta ut oss och bröt ihop för att vi inte tog med en varsin bok när hon sa tisdag...
Så vi slutade 1 timme tidigare och det var ju rätt skönt det! Pappa kom och hämtade mig efter skolan och vi åkte o handla mat. Thomas och Nova kom hit och åt mat med oss. Nova är världens gosigaste men idag för hon en liten gnällspik som bara grät hela tiden haha. Vid 8 åkte dom hem och då satt vi oss och spela bingolotto för det var 20års jubileum så Loket var med, gullig gubbe! Jag vann ingenting men pappa vann en ny lott så ska spela på söndag igen. 

Imorgon börjar jag vid 9 med träning på colosseum. Det var nått nytt vi skulle köra, nånting med gummiband som träna mage och rygg. Det är så himla kul att träna! Speciellt när man har världens bästa tjejer som man tränar med och som peppar en hela tiden. Efter jul och min födelsedag då när man har ätit upp sig några kilon så ska mamma och jag skaffa träningskort på träningslagret och köra igång med träningen på allvar. Jag kommer då träna 3 4 ggr i veckan, sen ska jag antagligen beställa pulver och börja på nån sorts diet. Måste bara tvinga med mamma varje gång för hon bara klagar men gör inget åt det men nu jäklar! Om du läser det här mamma så ska du bara veta vad som väntar dig, mohahah! 

Nää nu ska jag sova, struntar i ett träd kulle (one tree hill höhö) och sover istället. Behöver ju min skönhetssömn! Lite skojsiga bilder kommer nu också!



3 år

  2011-11-16 / 23:49:00 / <3 / 0 KOMMENTARER
Idag är det exakt 3 år sen jag och Emil blev tillsammans. Jag minns den dagen jätte väl. På kvällen följde han med mig hem och sen på natten när han skulle gå hem stog vi nere i min port i över en timme och bara prata. Det var första gången han höll om mig, jag var helt pirrig i magen och skaka för jag var så himla glad! Den kvällen bestämde vi att vi skulle bli tillsammans, efter att vi bara känt varandra i 3 veckor ungefär. Vi har båda två gjort misstag och haft våra med- och motgångar men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Tycker det är ganska otroligt att efter varje gång vi gjort slut har vi blivit tillsammans igen precis när jag trott att det var slut föralltid. Det betyder bara att vi är gjorda för varandra. Jag älskar dig Emil och det kommer jag alltid att göra, oavsett vad som än händer mellan oss. Du är jag och jag är du!


långt inlägg

  2011-11-16 / 23:37:17 / Vardag / 0 KOMMENTARER
NU - Ligger in the soff, det är bara skit på tv. Jag har tråkigt, är rastlös, är inte trött... Ska snart lägga mig i sängen och försöka sova lite.

IDAG - Hade träning vid 9, spining/core. Det var första gången jag kört spining, aldrig igen säger jag! Om jag ska köra det igen så ska jag ha såna dära cykelbyxor med rumpskydd på för fyfan va ont jag har i röven nu! USH! Efteråt gick jag och Jessica bort till kära gamla Karlberg och hälsade på. Vi köpte oss en varsin hedlig baguette och satt och snack lite skit med världens bästa Aud! Sen så fick jag spring ikapp bussen som åkte iväg från oss för en viss person gick och sms, nämner inga namn.. Var sen i skolan hela dan, hade 2 lektioner. Efteråt tog jag bussen hem och sen dess har jag legat i soffan.

Imorgon slutar jag 10 i 4 som vanligt, är hemma typ halv 5 5 varje dag. Så jäkla tråkigt, hela dan är borta. Kommer hem, äter middag, kollar tv sen är klockan typ 11 redan. It's suck!! Men på fredag har jag träning på morgonen sen har jag helg men jag är ju så duktig så jag ska till skolan på handledningen och plugga på ekonomiprovet som är nästa tisdag. Att gå 8 till 4 varje måndag tisdag och torsdag gör faktiskt inget ändå för att vara "ledig" halva onsdagar och fredagar jämnar ut det, det är så underbart! Förstår inte varför alla skolor har så, handledning är ju jäkla smart att ha. Sitta i skolan och göra klart arbeten eller plugga till prov så kan man få hjälp av lärare istället för att sitta hemma och inte förstå vad man håller på med. Karlskoga Idrottsgymnasium är ganska så jätte bra tycker jag!

Det blev ett långt inlägg kände jag nu men har inte skrivit på ett tag så nu blev det som det blev.

Tack och hej!

håltimme

  2011-11-16 / 14:42:10 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan och har hål just nu men Jessi pessi. Har snart spanish då har vi glosor sen ska vi typ göra nått skit. Jag ska få alla rätt på glosorna ända fram till jul för då får jag en chokladtomte! När jag kommer hem ska jag plugga på svenska ord och lite sånt. Ska sova tidigt också för är sketa trött!!

överraskning

  2011-11-12 / 17:53:04 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hela veckan har bestått av massa plugg. Har haft 3 prov och jag tror alla gick bra också. Har gjort klart affärsplanen så nu kan vi äntligen komma igång med företaget och ringa runt lite. 

Igår var jag i skolan till halv 3 typ sen kom pappa och hämta mig. Var hemma hela kvällen och åt världens godaste mat. Pappas egna bearnaisesås, egna klyftpotatisar och oxfilé! Det kan inte bli bättre. Emil kom hit på kvällen så han sov hos mig inatt. Han åkte hem för 2 timmar sen.

Jag ligger nyduschad i soffan och ska börja klä på mig och packa lite. Emil har en överraskning till mig sen så vid 7 kommer han och hämtar mig. Vi ska fira våra 3år tillsammans i kväll fast det är ju egentligen på onsdag men vi tar det nu istället. Min gose!

Btw, jag färgade håret förra fredan så nu för tiden är jag brun/röd höhö!

5.NOVEMBER

  2011-11-05 / 12:34:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Igår var ju en jäkla kväll också, fyfan jag blir så arg på folk! Efter ha vandrat hela kvällen överallt så gick jag hem till min egna säng och sov, gud så skönt! 

Vakna för en stund. Är jätte hungrig så ska ta nått att äta snart. Sen ska jag fixa och greja för ikväll ska jag antagligen med Emil på lite kalas.

mössa

  2011-11-01 / 15:59:26 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hallå där kött och blåbär! Jag ska bli vegetarian, såg på nått program med Emil förut och så döda dom en gris. Jag börja gråta.... Tycker så synd om alla djur :(

Har umgåtts med Emil i helgen, Ebba var här i lördags en sväng också. I söndags kom mamma hem ifrån norge, jag fick en JÄTTE skön mössa och några örhängen. Vi kollade klart på Bones på kvällen, så nu får vi vänta jätte länge tills dom börjar sända säsong 7 på tv. Igår åkte jag och pappa och köpte en vinterjacka till mig, jätte skön den med. Tack världens bästa föräldrar!

Nu ska jag fixa mig för vid 6 så ska jag dra på klassfest, fast det är bara tjejerna som ska dit tror jag. Vill klä ut mig men har man något att ha på sig, nej. Kör på kavaj, det var länge sen jag hade. Vi ska käka pizza och ha lite skoj. Kanske kommer upp lite bilder nångång. Hehe. 

Hejdå!