Can't fight this feeling

  2011-03-31 / 21:48:17 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hallå där!

Länge sen jag vet men orkar inte sätta på datorn på kvällarna när jag kommit hem. Mycket skönare att ligga i sängen och halv sova (a)

I lördags så var de först inflyttningsfest här hemma, Emil, Ellen, Emmy och Ida kom hit men sen drog vi vidare. Emil åkte hem till Daniel och vi andra gick till David där han Rille och Tobbe var. Kom mer folk dit men runt 3 kom Emil så då tog vi sällskap med Ida och Rille hem och sov. På söndan gick jag och Ida hem kl 6 i snöstorm, jätte skööönt var de..

Veckan har bestått av skolan. Jätte tråkigt är det. Det ända bra är att vi har Petter i biologi nu och det är jätte kul!! 

Imorgon är det redan fredag och då ska jag vara med Emil och på lördag ska vi på bio. En riktig myshelg blir det! 

Hörs på söndag, Ciao!

Klick!







<3

  2011-03-26 / 10:35:25 / <3 / 0 KOMMENTARER

Don't stop believin'

  2011-03-26 / 10:14:06 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hej där!

Igår vid 7 drog jag till bråten där Ida, Ellen och Emmy redan va. Satt och prata och tog de lugnt. Vid 11 tog jag och Ida bussen, hon hoppade av på vägen men jag åkte hem och sov. Var jätte trött och ville bara sova.

Vakna för en stund sen, har legat i sängen sen dess. Pratat med Ida och Emmy också, ojojoj vilka tokstollar! Ska snart gå till ica och handla för ikväll har mamma fest här hemma så ska hjälpa till lite med mat och sånt.

MUMS

  2011-03-24 / 21:49:36 / Kläder / 0 KOMMENTARER

<3

  2011-03-23 / 22:36:21 / <3 / 0 KOMMENTARER
Ville bara visa en fin bild på mig och mina favoriter som jag gillar väldigt mycket!


Hejhej hemskt mycket hej

  2011-03-23 / 22:32:23 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hejsan hoppsan Karlsson!

Inte skrivit på ett tag med det får ni leva med. Jag har fullt upp med mina kompisar och äckliga skolan.
Helgen som va tog jag och mina kära vänner en buss till Laxå över helgen. Det var mycket skoj! Jag har aldrig i hela mitt liv träffat så otroligt socialt och trevligt folk på en kväll. Det kom fram folk hela tiden och hälsa och var helt super trevliga, och dom flesta var faktiskt tjejer. Blev så sjukt förvånad hur snälla dom var mot oss. Så det kommer bli många mer gånger!

Idag tog jag och Ida bussen till österleden och vänta på våra två andra vänner, Ellen och Emmy. När dom hade slutat gick vi hem till Ellen och chilla på sommarn. Efter att hon hade fixat sig och grejat så tog vi bussen in till stan igen och jag åkte hem. Har sen dess haft jäääätte tråkigt och håller på dö. Alla är så himla osociala...

Nu ska jag sova för de är tråkigt att vara vaken. 
Godnatt.

Btw, ny design.

Soffmöj

  2011-03-16 / 20:04:37 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ligger i soffan bredvid mamma och ser på hockey. Var hos Ida förut, hennes familj är rolig haha. Hade biologi NP idag, det gick som jag trodde. Åt helvete... Får hoppas att jag får godkänt iallafall. Ska snart sova, är jättetrött idag igen.

<3

  2011-03-15 / 21:38:31 / <3 / 0 KOMMENTARER
Jag älskar dig bästa vän! <3


Branäs

  2011-03-15 / 21:24:16 / Vardag / 0 KOMMENTARER
- Tillbringat hela dagen i Branäs tillsammans med dom andra 9orna på skolan. Jag åkte snowboard för första gången i hela mitt liv. Fyfan! Är helt blåslagen och misstänker att jag fått en spricka i svanskotan. Skit ont gör det... 
Nu ska jag fixa lite sen när mamma kommer hem ska hon färga mitt hår sen ska jag sova. Aldrig varit så trött som jag är nu tror jag!
Imorgon har jag nationella prov i biologi, 2 timmar! Kommer få ig så det bara skriker om det...




IndoorWalking

  2011-03-10 / 20:42:24 / Vardag / 0 KOMMENTARER
- Just nu sitter jag och är typ halvdöd. Har nyss kommit hem från ett pass IndoorWalking på Träningslagret. Det var det jobbigaste på länge, och jag har nog aldrig varit så blöt av svett.. Men jävel va skönt det va!!

Igår var det studiedag och då låg jag hemma hela dan i min kära säng och kolla på film och lite sånt. Skönt med en dag hemma och bara vara. 
Idag har jag gått runt på stan tillsammans med dom andra i mitt ''företag''. Vi sålde för 800kr ungefär. Men vi är inte färdiga än, ska sälja lite mer imorgon också. Går super bra! Slutade vid halv 2 och då sov jag fram till 5.

Nu ska jag sätta mig framför tven med mor och kolla klart hockey matchen, sen ska jag sova tidigt. 

Sovaaaa

  2011-03-08 / 23:05:09 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter i sängen och kollar på tv, är helt död. Har varit jätte trött och haft ont i hela ryggen hela dan. 
Har temavecka den här veckan, företag för en dag, så jag, Ida, Frangelica, Frida och Elin har ett företag. Vi har suttit hela dan och gjort smycken. Hoppas verkligen folk köper så som vi har slitit. Så torsdag utanför Coop i sandviken får ni komma och köpa och hjälpa oss till Stockholm. 
Imorgon har jag studiedag så imorgon ska jag sova hur länge som helst sen ska jag och ida till hennes mormor på ett litet besök.
Nu ska jag lägga mig för är jätte trött.

Sommarjobb + nya kläder = perfekt!

  2011-03-07 / 23:20:40 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Är väldigt stolt över mig själv. Har sökt 2st sommarjobb idag som jag hoppas på att få. Om jag får båda kommer jag vara ledig 1v under hela lovet, PIPveckan. Så jävla gött! 
Klicka hem lite nya kläder förut med mamma för typ 700. Fick 200kr rabatt för mamma hade fått nån braig kod på posten. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och tillbaka till skolan för att sitta och göra smycken hela dan.
Bye

Ben & Jerry's

  2011-03-06 / 19:03:38 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter på mitt fina golv med datorn i knät och ben & jerry's i handen. Mums!

Helgen som varit har jag umgåtts med Emil och bara varit hemma. Kollat på tv och lite sånt. Ganska skönt det med. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sitta här tills det är läggdags. Imorgon har jag 1 timmes sovmorgon, skönt.

@ emils säng

  2011-03-06 / 13:58:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hallå där! Ligger just nu i emils säng och skriver från mobilen. Han är nere och rakar av sig allt hår.... Jag ska snart hem för Emil ska till Västerås ikväll igen. Skriver mer när jag är hemma.

1 mars

  2011-03-01 / 23:16:56 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Wow det är redan 1 mars. Fy vad tiden gått fort, det var inte länge sen det var julafton och jag fyllde år. 
Haha ja helgen var rolig. Var i bråten, sandviken, stan, skranta, ja i hela kga. Träffade roligt folk och hade jäkligt kul! 
Tillbaka i skolan, det känns skönt men skulle gärna vilja ligga hemma och sova istället. Emil har lov hela veckan så ska försöka umgås med han så mycket som möjligt. Imorgon slutar jag tidigt så då ska vi gå och äta lunch tillsammans. I helgen ska vi ha mys och bara stanna inne och ta det lugnt. Ida ska maybe till laxå men får väl klara mig utan henne då.. Ska kanske till Örebro i helgen, inte säkert än men vill ha nya kläder.

Om ungefär 21 månader fyller jag 18, guuuuud så jag längtar... Vill vara det nu ju!

Nu ska jag se på Sex and the city sen sova. 
Godnatt!!

Btw, crazy pics från helgen!!