Fin till avslutningsmiddagen

  2011-05-31 / 19:49:12 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Sitter med hårinpackning i håret och ansiktsmask på mig, ska snart raka benen och sen färga mina ögonfransar. Fixar och håller på inför avslutningsmiddagen imorgon. Ska bli riktigt kul ska det. Ska se om jag hinner fixa och sy till min klänning innan jag blir alldeles för trött, måste fixa ett arbete och plugga till ett prov också. Ush det är så mycket som jag jämt gör i slutändan, så dumt av mig!

Trots det fina vädret som var förut fram till 5 typ så var jag och solade, Felicia gjorde mig sällskap! Efter det har vi bara suttit och pratat och lite sånt. Molly var skiträdd för åskan så fick mysa med henne. Felicia gick vid 6 tiden och då gick jag ut med Molly medans det var uppehåll, sen hoppade jag in i duschen en sväng. Ska snart duscha igen för att få bort hårinpackningen och ansiktsmasken. Sen är det bara för lilla mig att börja plugga, wohoooo...

30 maj

  2011-05-30 / 22:06:20 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ligger i soffan och kollar på film med mamma. Har ätit jätte god mat och nu äter vi choklad och ostbågar, hehe. 

Inatt fick jag knappt sova för min knäppgök till hund är helt koko och skulle självklart sova inne hos mig och väcka mig ungefär 20 ggr under natten. Hon är skendräktig och tror att hon har valpar så hon går runt och bygger kojor överallt hela tiden, ojojoj...

Drog mig iväg till skolan imorse helt död, hade inte så många lektioner. Hade min sista idrottslektion och då dog jag, skit jobbigt! Jag har redan träningsvärk i mina armar. Efter skolan tog jag sällskap med Sara och Jessica ner till Walthers för det var en föreläsning. Efteråt fick vi hamburgare och satt och prata lite. Cyklade hem vid 7 tiden ooo fyfan! Det är den värsta biten jag nånsin cyklat. Jag trodde jag skulle dö ett tag! Uppförsbacke hela vägen hem. Jag kommer få världens bästa kondition om jag ska cykla den vägen varje dag i 3 år! 

Ska snart ta och gosa ner mig i sängen, med Molly antagligen.. Men hon är så gosig så, första gången hon sover i sängen med mig så det gör inget att hon väcker mig. Mysmollan <3


Tvmys!

  2011-05-29 / 20:48:34 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nyss duschat och smörjt in benen i brun utan sol. Väntar just nu på att mamma ska komma hem från jobbet, då ska vi se repis på kvällens Bachelorette och dricka te, ha lite tvmys!

Det är ju morsdag idag så jag köpte en chokladask och ett kuddfodral till mammsen. Hoppas hon blev glad för det. Jag älskar dig mamma! <3



Just Can't Get Enough

  2011-05-29 / 17:48:47 / Musik / 0 KOMMENTARER
Några av mina favoriter just nu!









29 maj

  2011-05-29 / 16:32:40 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ojojoj vad tiden går fort! Det är söndag igen och snart sommarlov. Jag har ungefär 7 skoldagar kvar, så jäkla gött! I veckan har jag bara 3 dagar i skolan, är ledig torsdag och fredag. På onsdagskvällen ska vi ha avslutningsmiddag med 9orna mellan 6 o 12 så efter det går jag hem till Emil och sover eftersom han tar lov på onsdagen, fuskigt!

Hela helgen har jag och Emil haft myspys. I fredags var vi hemma hos mig och kolla på film bara. I lördags gick vi ner till stan, jag bjöd frukost/lunch på som hemma. Club toast, MUMS! På kvällen bjöd Emil mig på bio, Baksmällan 2. Jätte bra! Sov hos honom inatt. Vid 12 idag kom pappa och hämtade mig och sen åkte vi till farmor och farfar, jag fick 500kr (a. Påväg hem åkte vi förbi Max och köpte mat, as gott! Är själv hemma för mamma jobbar så ska snart gå ut med Molly. 


Avslutningsklänning

  2011-05-23 / 22:43:05 / Kläder / 1 KOMMENTARER
Onsdagen den 1 juni så ska vi 9or ha en avslutningsmiddag. Jag har köpt en klänning från nelly som jag älskar! Så fin och enkel och skit snygg! Jag råkade beställa en XS men när jag pröva den så var den faktiskt bra. Lite liten men den funkar. Ska även ha den på skolavslutningen för kunde inte bestämma mig för någon annan



23 maj

  2011-05-23 / 20:47:22 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Måndag och jag är redan trött på skolan och den här veckan. Imorgon har jag orientering med skolan WOHO... Börjar mellan 9 och 10 sen slutar jag så fort man blivit klar. Skönt det iallafall. Har ungefär 89674308675 st arbeten som ska vara klart snart också, kuuuul..

I helgen var jag i Västerås. Länge sen jag hade så kul. Ville verkligen inte åka hem igår, skulle kunna stanna där hur länge som helst men men.

Just nu kollar jag på Total Blackout på 5an. Så jäkla kul haha! Ska snart sova för är super trött. 
Godnatt

Västerås

  2011-05-19 / 22:30:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag orkar inte skriva nånting här. Jag har inte tid för har så mycket i skolan just nu. Imorgon drar jag till Västerås över helgen, umgås med Emil och bara glömma bort skolan och folk i kga.

12 Maj

  2011-05-12 / 22:54:16 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hallå där!

Alldeles för länge sen jag uppdatera här. 
Kryssningen förra veckan var hur kul som helst, ända nackdelen var att vi var dom ända ungdomarna på båten. Alla var över 35 ungefär men det hindra ju inte alla äckliga gubbar att ragga på oss. Ussh... Jag drack min först Pina colada och lite annat smått och gott hehe. På fredan när vi satt på bussen hem och skulle precis lämna där man checka in, så ser vi hur mycket ungdomar och killar som helst. Fy va sur jag blev! Aldrig mer en torsdags kryssning säger jag bara! 

Helgen och veckan har rullat på nästan som vanligt. Haft matte nationella och är superduper sjuk. Har ju haft ont i halsen sen påskas men i måndags var jag iväg med det och fick medicin som jag ska äta i 10 dagar. Är även jätte förskyld, har migrän ibland + mensvärk på det, det är livet det!

Trots min sjukdom så åkte vi iväg till Örebro förut för att springa Vårruset. Fy va mycket folk det var, tror det var ungefär 9000 som sprang. Jag, mamma och Irene gick medans Elina och Madde sprang före. Vi var lag godisgrisarna! Det tog ungefär 45 min tror jag, men om jag hade varit frisk hade jag orkat mycket mer. Får bli nästa år igen! :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Imorgon kommer jag ha träningsvärk i hela kroppen så kommer inte kunna röra mig. Det var nog inte så smart av mig att springa idag för jag känner mig dubbelt så sjuk nu.. Men tur att det är helg imorgon så slipper jag vara borta från skolan så himla mycket.




Kryssning!

  2011-05-05 / 10:30:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Just nu sitter jag tillsammans med Ida, Mamma och Yvonne på bussen mot vår kära huvudstad Stockholm. Vid 6 ungefär åker båten i från hamnen och då jäklar äre party! Om vi kommer ihåg så tar vi nog lite bilder, annars får ni nöja er med att läsa vad som hänt istället!



Huvudstaden imorgon!

  2011-05-04 / 20:59:48 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Goddagens som Christoffer skulle sagt!

Har suttit i ungefär 2 timmar och försökt uppdatera min telefon. Blev tokig så jag gav upp, får lämna in den nånstans så dom får hjälpa mig. 

Käkade för en stund sen, potatisgratäng och rostbiff, mums! Har packat det mesta inför imorgon. Har bara smink och smycken kvar. Jag längtar sååååå! Om det är fint väder imorgon när vi kommer fram kanske vi hinner gå i gamla stan en sväng och kolla lite. Har Matte Nationella imorgon innan vi åker, får hålla tummarna men tror det kommer gå ganska bra. Halv 11 går bussen mot Stockholm och då har jag och Ida disco, yoyoyoyo!!

Nu ska jag packa det sista, pröva lite kläder som jag ska ha med och även ha på mig imorgon bitti. Ska sova tidigt, måste upp halv 7. Vilken tur att vi har en så snäll skola som ger oss 20 minuters sovmorgon iaf... Eller?

Aja, godnatt!


Tuesday 3/5

  2011-05-03 / 19:40:29 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hojhoj!

Sitter vid min mammas dator idag. Orkar inte sätta på min för den är seg och alla knappar funkar inte så det är jobbigt att skriva. Åt nyss lite mat och ska alldeles strax ta färg i mitt hår. Senare blir det mys i soffan och sen sova tidigt. 

Förut idag var jag på stan med Ida en sväng. Köpte en kavaj och ett vitt lite större linne. Kavajen ska jag ha på mig på torsdag kväll/natt för då ska jag och Ida på kryssning med mamma och hennes kompis. Ska bli så jäkla kul att komma iväg och göra något! Längtar skit mycket!

Annars är allt finfint med mig. Helgen såg ut som den brukar göra, satt hemma hos Ida och tog det lugnt och hade mys med Emil. Jag har lite träningsvärk(?) och jätte ont i min rygg. Jag hatar vädret vi har här i Karlskoga. På mindre än en månad har vi haft vinter och sommar! Sinnessjukt!  

Jag saknar min vän Ellen som jag tycker så synd om!! :(<3