Fullt hus!

  2011-09-24 / 10:26:13 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Det är äntligen helgen men det betyder inte att jag får ta det lugnt. Hela släkten är här plus att jag måste plugga... Förra veckan hade vi nog 4 prov eller nånting, och igår så skulle en nyhet vara ilämnad så inatt vid 12 nångång blev jag äntligen klar.

Min bror från USA kom hem igår tillsammans med sin amerikanska fru Jenn, har fått massa presenter av dom! Två par Converce och ett par trosor och ett linne ifrån Victoria Secret!!!!!!! Jag håller på spara pengar för nångång nästa år ska vi åka till USA och hälsa på och jag ska köpa massa med kläder och skor, awesome!

Idag ska jag bara vara hemma medans dom andra ska till Åtorp på marknad. Min syster ifrån Norge är också hemma med alla barn och ikväll kommer Thomas och Emelie också med Nova. Fullt hus! Senare ikväll ska vi alla samlas hemma hos mamma och äta mat, tror vi blir 15 stycken eller nånting. Emil kommer hit också!

Nu ska jag försöka plugga lite på Religion hemprovet som ska vara inne på måndag... Kill me!!! 

18 September

  2011-09-18 / 21:45:32 / Vardag / 0 KOMMENTARER

En trött liten Linnéa sitter i soffan och kollar på tv med mamma. Ska snart duscha sen sova direkt.

Idag har jag haft myspys med Emil och bara tagit det lugnt. Vi har även pluggat båda två, väldigt duktigt av oss! Han har åkt tillbaka till Västerås och jag saknar honom redan :(

Igår spelade jag bowling med klassen, det gick inge bra för mig men det blev en strike iallafall! Efteråt gick vi bort till mem o zin och käkade massa med pizza. Efteråt det så skulle jag och Ebba hem till mig men efter halva vägen kom Ebba på att hon glömt sin väska så vi fick vända om och hämta den. Sen kom vi hem till mig och värmde oss en stund sen var det bara att cykla vidare. Vi träffade några klasskompisar till Ebba som sen följde med oss hem till henne där vi kollade på film. Vid ungefär halv 3 fick jag skjuts till Lidl där Emil var. Sen gick vi mot stan, Emil kom på att han var hungrig så var tvungna att springa till Max och köpa hamburgare precis 1 minut innan dom stängde så vi hade jäkla tur! Efter det gick vi äntligen hem, kom i säng halv 4 och jag somnade på en gång!

Ebba skjutsade mig hela kvällen igår på sin cykel så jag har träningsvärk i rumpan och låren. Tror nästan jag har blåmärken efter pakethållaren haha!

Nu ska jag duscha en sväng och sen sova på en gång. Kanske gör något inlägg imorgon.
Godnatt!

Pluggish!

  2011-09-16 / 15:02:26 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Sitter in tha school och pluggish lite granna. Emil kommer snart och hämtar mig och då ska vi hem och han ska laga mat åt oss medans jag duschar och lite sånt!
Hejdå!


Sick!

  2011-09-13 / 19:08:03 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Jag har gått och blivit sjuker! Var hemma från skolan idag, sov till 11 typ och vaknade av den jävla stormen som är ute! Fyfan va det blåser! Är rädd att ett träd eller nått ska komma in farandes genom fönstret!

Hade tänkt att plugga idag men tiden flyger iväg. Jessica och Ebba var här en stund förut och kollade film med mig. Inte sett Ebba på en vecka för hon har varit i Italien och imorgon åker Jessica till Turkiet. Alla bara åker hela tiden, jag vill med utomlands och bli brun! :(

Nu har jag iallafall skrivit klart mitt referat och pluggat lite på svenska ord jag hade test på idag, ska snart plugga på spanskan också för det har jag prov i imorgon. Och sen måste jag plugga på samhällskunskapen som jag har omprov i och sen var det nått annat jag ska göra också och skicka in till Madde. Inte tänkt på det men vi har jäkla mycket läxor och prov nu! Nästa vecka har jag matte och samhällskunskap prov, och veckan efter det har jag prov i företagsekonomi. Blir ledsen av att tänka på det...

Nu ska jag se på Mamma Mia! och snyfta och sjunga lite! Äta kakor också ska jag göra!
Hejs!




Fredagsmys!

  2011-09-09 / 16:08:49 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Igår råkade jag glömma min dataladdare i skolan så datorn dog igår så jag hann aldrig skriva nånting. Nu är iallafall datorn full laddad och laddaren ligger bredvid mig! 

Kom nyss hem ifrån skolan. Jag började halv 10 med Core imorse, oo herregud vad jobbigt det var! Imorgon kommer jag antagligen ha ont i hela kroppen, men det är gött de! Efter det hade vi lunch men åt inte så mycket men som tur var gjorde våra braiga lärare äppelpaj och glass till oss förut på handledningen så är ju mätt iallafall! Var tvungen att sitta kvar en stund i skolan eftersom jag inte klarade Samhällskunskapsprovet, precis som 20st till i min klass haha!

Nu sitter jag iallafall och väntar på att Emil ska komma hem, saknar han ganska mycket! Vi ska ha lite fredagsmys, hoppas jag på. Medans jag väntar ska jag plugga lite på omprovet jag ska ha om nån vecka.

Goodbye. Vi hörs på söndag!



Elektropop!

  2011-09-07 / 21:46:22 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Ligger halvt död i soffan. Kanske mig lite febrig och deg. Får hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. 

Idag har det inte varit min dag. När jag skulle till skolan så skulle jag ta bussen för det regna så himla mycket. Så jag gick ner till busstationen och satt mig och väntade på 4an. Såg att 3an kom och stanna men tänkte inte mer på det, sen när den åker iväg står det nummer 4 på det. Snacka om att jag blev förbannad! Så jag gick hem och hämtade min cykel och började cykla och precis just då börja det regna som mest. Såklart så håller inte min regnjacka tätt så hela min tröja var blött och mina byxor har varit blötta hela dagen. Så jag var lagomt surig hela dagen.

Sen jag kom hem från skolan har jag legat i soffan och kollat på tv med mor. Lagat mat en sväng också. Ska alldeles strax lägga mig i sängen och sova. Är tröttare än tröttast!



Roligt på hålet!

  2011-09-07 / 14:36:18 / Vardag / 1 KOMMENTARER


Off to school!

  2011-09-07 / 10:20:35 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu drar jag iväg till skolan för att ha 2 lektioner, samhällskunskap och spanska. Har även hål nu och ett sen igen. Bara älskar skolan!! 

Snyggaste jag!


New computer!

  2011-09-06 / 21:46:16 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Halloj! 
Moa, Jessica och Cathrine gick precis. Vi har käkat pizza och haft lite tisdagsmys, jätte trevligt! Ska snart lägga mig i sängen och kolla tv, är ganska trött. Det har ju varit en ganska hård dag i skolan idag, har haft ett stort hål och fått våra datorer. Gud så jobbigt haha! Kan inte låta bli min dator så sitter och pillar på den hela tiden. Och det är så himla skönt att ha en dator där alla knappar finns kvar och fungerar till skillnad mot min andra bärbara dator. Det bästa är ju att det är webbkamera på den haha!!

Ska sova lite nu, hörs imörra när jag har hål hehe. Godnattis!

1 September

  2011-09-01 / 20:18:37 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Har precis ätit pastasallad med mamma och nu ligger jag och myser i sängen och saknar min emil plutt!<3

Igår efter skolan åkte jag med Ebba hem så vi satt och prata massa serious talk så tiden bara flög iväg. Vid 7 cyklade vi, jag skulle hem och hon på dans. Så jag åkte hem och duscha, åt och packa sen cyklade jag bort till Ebba igen och sov där. Låg och kollade på alla miljoner stjärnor innan jag skulle sova hihi!

Imorse vaknade vi vid 7 och taggade till skolan med den HÄR! och den HÄR! låten. Hade först klassråd typ, sen var det idrott men det var jätte tråkigt. Religion och sen lunch, först Kycklingsoppa och sen Pannkaka med grädde och sylt! Det kunde inte bli bättre! Sen den bästa lektionen på hela dan, företagsekonomi. Det är så jäkla roligt och intressant. Hade matte 1 timme sen skulle vi ha samhällskunskap men eftersom vi har prov på måndag fick vi gå hem och ''plugga'' om vi ville, hehe. 

I tisdags var jag ledig för att jag var på rättegång inne i Örebro. Det gick bra tror jag, var väldigt nervös bara. Efteråt så gick jag på stan med mamma och pappa och shoppade kläder och käkade subway! Jag köpte en tshirt, ett par byxor, en väska, ett par örhängen, två stycken sportbhar och två stycken sporttröjor.

Och eftersom jag inte har nån kamera och inte har råd att köpa nån heller så blir det inga bilder på kläderna tyvärr. Jag vet att det blir väldigt tråkigt med bara massa text överallt utan bilder menmen, jag önskar mig en systemkamera i julklapp så får hoppas tomten ger mig en! 

Har även längtat hela veckan efter min dator som vi ska få av skolan ska komma men har inte fått den än. Hoppas verkligen vi kommer få dom på måndag annars blir jag sur.

Imorgon börjar jag 10 så alltså har jag sovmorgon!! Och min ända lektion jag har är att åka till badhuset och simma några varv, åka rutschkana också hihi! Efter det drar jag till skolan en sväng och pluggar lite på provet sen äre det helg som gäller! Ska till Ebbas place imorgon kväll antagligen och kolla på film och mysa med några andra braiga tjejer, senare så hoppas jag att Emil kommer och hämtar mig och sover med mig hela natten och helgen!

Nu ska jag packa väskan och pröva ut en bikini tills imorgon. Sen ska jag sova så jäkla hårt, är asa trött!

Slänger även in några bilder från förra fredagen då vi hade tjej kväll med Sp1 & Ek1!







Kärlek till er! <3