Sleepover

  2012-09-28 / 00:43:09 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Klockan är över 12 och jag kan inte sova. Har två andra bredvid mig i soffan som så gärna ville se på film men båda två sover. Bra sällskap!

Idag gick jag hem ifrån skolan tidigare för har haft migrän hela dan och har fortfarande. Har tagit Alvedon men det går inte över :(

Om ungefär 16 timmar så är Emil äntligen här igen, har längtat så mycket efter honom!!


HELLO BEAUTIFUL

  2012-09-26 / 22:15:54 / Kläder / 0 KOMMENTARER

26 September

  2012-09-26 / 21:33:23 / Vardag / 0 KOMMENTARER
It's onsdag igen. Jag börjar bli sjuk, mår inge bra idag. Har ont i huvudet och är helt seg. Imorse tränade jag inte för jag var hos sjukgymnasten. Ska börja med en ny sort behandling, jag får elstötar runt om muskelfästet i höften och det gör JÄTTE ont! Men jag hoppas det blir någon skillnad. Åkte till skolan vid 11 och åt lite mat, hade ekonomi och en helvete till matteprov. Jag är nästan 100% säker på att jag inte klara det, precis som hälften av alla andra som gjorde det.. 


Här hemma har jag inte gjort så mycket förutom att sökt jobb och suttit vid datorn. Skulle behövt plugga på hur mycket som helst men jag har ingen ork, blir trött på mig själv.. Imorgon ska en svenska bok vara utläst, den är ifrån typ stenåldern så förstår ingenting förutom att det handlar om incest typ. På fredag ska en ekonomi uppgift vara inne och jag ska på genomgång om jäkla äcklig religion.......... Hatar att ha så mycket i skolan, jag trodde att gymnasium skulle vara en rolig tid, men nej nej. 


Nu ska jag se klart på Dallas med mamma sen ska jag lägga mig och sova. Imorgon börjar jag 10.30 så det blir sovmorgon för min del. 
 
103 dagar kvar till min födelsedag, WOHO!

25 september

  2012-09-25 / 21:15:40 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Idaaaaaag har jag varit i skolan, det var rååligt. Fick ett ryck och dampa lite med holmen och patti. Slutade tidigt och då gick jag till stan med Jessica idag igen. Hängde på bibblan lite, skaffade ett nytt kort där för jag är duktig och läser böcker nu för tiden. Kom hem och gick en promenad med Molly och sen dess har jag legat i soffan och pluggat. Har matte prov imorgon, ska bli jätte skoj!!


Everywhere

  2012-09-24 / 22:42:57 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Har haft en bra dag idag! Skolan var lite seg bara annars var det väl bra. Efter skolan åkte jag ner till stan med min hest (Jessica). Vi tog en fika på Som hemma och bara prata om allt möjligt, gick och kolla lite i dom alla stora och många affärerna vi har här i Karlskoga.

När jag kom hem så gjorde mamma LCHF mat, det var jätte gott och kommer nog klara det här bra. Har även bestämt mig att på onsdag ska jag köpa träningskort på Colosseum. Ska betala ett halvår sen så får vi en månad gratis. Jag och holmen ska börja med stenhård träning nästa vecka, träna varje dag förutom lördagar. Jag längtar redan tills man börjar känna och se resultat! Ska bli kul att ha en träningskompis istället för att träna själv.


Someday

  2012-09-23 / 22:01:52 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Söndag igen, veckorna går fort som tusan. I fredags var jag ute och åt tillsammans med Felicia och Johanna. Satt där nån timme och prata om allt möjligt. Efter åkte vi hem till Johanna och kollade på gamla bilder och videos, helt sjukt hur man sätt ut en gång i tiden haha.

Igår fyllde mamma år så det var kalas här hemma i lägenheten. Smörgåstårta i stora lass. Även till middag igår och frukost idag. Hela dan idag har vi målat i huset och jag har övningskört också. Käka pizza förut och sen dess har jag legat och kollat på älskade one tree hill. Ska kolla på det resten av kvällen, det är så spännande!

Skola imorgon igen, ska plugga massa imorgon och på tisdag för jag har matte prov på onsdag och en bok ska vara utläst till torsdag. Funderar även på att köpa gymkort på Colosseum, vi får väl se hur det blir med det men antagligen blir det nått sånt för måste ta tag i träningen på riktigt!


18 September

  2012-09-18 / 23:07:54 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hade en lektion idag, jätte värt att gå till skolan. Det spö regna också, gjorde dagen ännu sämre.Umgicks med Ebba några timmar efter skolan, de gjorde dag bättre iaf. Har kollat några avsnitt av Oth också, super bra! Just nu kollar jag nya avsnitt av NCIS som vi fick idag. Annars har det inte mycket hänt med livet, förutom att det är höst och allting suger. Jag saknar Emil jätte mycket och vill att han ska komma hem igen. Hatar distansförhållanden..


Lördag

  2012-09-15 / 20:35:27 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Har precis ätit mat och nu sitter jag och pluggar en fin lördag som denna hemma hos Emil. Var hemma en stund förut och hjälpt pappa att tvätta husvagnen. Den ska upp till Sälen om nån helg så vi gjorde den lite fin. Resten av kvällen kommer spenderas framför datorn tills jag är klar med pluggandet och sen kanske lite filmmys. Måste umgås med Emil så mycket som möjlig för han dissar mig nästa helg, cut cut.

Hej går du hit ofta?

  2012-09-12 / 23:58:43 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ja jag vet att jag är sämst på att uppdatera men känns inte som största prioritet att skriva här varje dag.


Det är onsdag idag, torsdag om cirka gurka 10 minuter. Ligger i min säng och lyssnar på det underbara regnet (ironi). Dagarna som gått har varit sega som tusan. Minns inte vad jag gjort heller förutom att varit i skolan och tränat imorse. Tror jag har kommit in i en deppig period som jag alltid har på hösten. Allt bara är tråkigt och jobbigt. Jag önskar att jag kunde få tummen ur röven och verkligen börja träna på allvar men jag har ingen motivation alls. Mitt liv kommer sluta med att jag sitter ensam i en lägenhet på 200 kilo och har 15 st katter. Forever alone..


Ja idag är jag positiv som ni märker. Men imorgon är en bra dag för då har jag sovmorgon och jag får pannkakor. Skolveckans höjdpunkt, lätt!


Jessica är bäst

  2012-09-10 / 14:21:46 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hejsan hoppsan. Ville bara säga att du är värdelös på att uppdatera Linnea......... Hejdå har tråkig samhäll nu vi byeeeee


Sunday

  2012-09-09 / 21:04:01 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Igår var jag på släktträff hela dagen. Vi var i Frykerud där min farfar har växt upp och kolla runt och åt god mat. Vi var ungefär 25 st där, alla vara Tjusar. Det var riktigt roligt att träffa alla släktingar, det var första gången vad jag minns.


Kom inte hem för ens vid 9 tiden. Åkte hem och packa sen vidare till Emil. Har umgåtts med honom hela dagen innan han åkte tillbaka till Västerås. Har även varit ute och övningskört med pappa. Det gick jätte bra. Körde ute vid Lunedet och hem till mamma och parkera. Har nyss ätit mat och nu ska jag lägga mig och se på Oth. Äntligen, har längtar hela helgen!!


Helg

  2012-09-08 / 10:23:21 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Har varit vaken ungefär 1 timme nu. Ebba gick precis så nu är jag själv. Igår träna jag först body combat så imorse kom jag inte upp ur sängen. Har träningsverk i hela kroppen. Satt i skolan fram till 3 och "plugga". Vid 7 tiden så kom tjejerna hit och siste man gick vid kvart i 2 om jag inte minns fel. Vi åt god mat, spelade spel och skratta hela kvällen. Hade en jätte bra kväll och längtar redan tills nästa gång!

Om ungefär 30 minuter kommer pappa och hämtar mig för då ska vi på släktträff i Frykerud. Är där halva dan och sen ikväll ska jag äntligen träffa Emil igen!


The week

  2012-09-06 / 23:01:27 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu har ytligare en vecka gått och det har gått super fort! Inte gjort så mycket förutom att plugga och tränat.


I måndags var jag ute och gick med Jessica, det blev nästan 7km. I tisdags så åkte jag tillsammans med Evelina Mathilda och Jessica och spela badminton i stråhallen, vann 3 av 4 matcher! Igår så var det första träningen på Colosseum, vi körde body pump. Jag kom knappt ur sängen imorse för jag har träningsvärk överallt! Idag var en vilodag om man inte räknar med vanliga idrotten i skolan. Har även fuskat med maten idag, åt pizza förut... Imorgon blir det också fuska, ska ha tjejkväll här hemma. Det ska bli jätte kul!!!!


2/9

  2012-09-02 / 23:28:35 / Bilder / 0 KOMMENTARER


Borta bra men hemma bäst!

  2012-09-02 / 22:56:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nu är jag tillbaka hemma igen i lilla Karlskoga. Har haft en bra helg i Västerås fast han kunde ju haft en större säng haha. Har myst med söta ninen, jätte snäll och gosig var han. I dag innan jag gick på tåget så var vi på Jensens och Emil bjöd mig på mat, jätte myyys!


Var framme i Örebro vid 3, där stog mamma och pappa och väntade på mig. Vi åkte till MediaMarkt, XXL, Bauhaus och IKEA. Köpte 2 par träningstights och en morgonrock till mig och lite grejs på IKEA. Vi var och kolla hur vi ska ha i huset nu när mamma och jag flyttar in där. Mamma ska säga upp lägenheten i veckan så snart bor vi i pappas hus på heltid.


Ska alldeles strax sova för jag börjar tidigt imorgon. Som tur är så är måndagar dom ända dagarna som är långa, annars har jag sovmorgon eller slutar tidigt. Har inga speciella planer för morgon dagen förut att plugga och träna. Den här veckan blir det inget fusk med maten, veckan som varit har jag ätit skräpmat 5 gånger eller nått men det blir det ändring på. Träna varje dag och äta bra förutom på fredag för då blir det tjejkväll hos mig.