USA - Destin

  2012-05-29 / 03:00:46 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Var uppe med tuppen imorse, klockan 5! Packade in i bilen sen så åkte vi. Jag sov kanske en timme i bilen, resan gick snabbare än vi trodde. Vi åkte genom små byar eller vad man ska säga, allting påminde om filmen The lucky one. Det var lite häftigt för trodde jag såg platsen där dom spelade in det hela tiden haha.

När vi börja närma oss så såg vi bara klarblått vatten och vit sand, totally awesome! Åkte direkt till stranden och hoppade in i vattnet. Så jävla skönt! Var där några timmar sen åkte vi till ett ställe och käkade mat. Buffé med goaste efterrätten.

Förut var vi och gick på stranden. Jag kan inte fatta att jag är i Florida, så himla häftigt!! Vill aldrig åka härifrån!!

Just nu är vi på vårt hotel. Fick nyss byta rum för det var stopp i avloppet.. Vi ska nog bara ligga inne och se på film resten av kvällen. Jag har bränt mig idag så fryser hela tiden.. Imorgon ska vi stanna kvar här i Destin och va på stranden, senare på kvällen åker vi mot Orlando och går på Disneyland på onsdag!!!!!!!!!!!

LIVING THE DREAM


ROAD TRIP!

  2012-05-28 / 04:54:08 / Bilder / 0 KOMMENTARER


USA - pool/mid town

  2012-05-28 / 02:04:45 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Låg vid poolen i några timmar idag. Gick jätte långt, nästan 1 mil. Åt gyros på en grekisk resturang. Tog äckliga shots som skulle vara jätte bra för kroppen, höll på att spy! Gick i en park där de var jazz festival och gick även igenom mid town. Åt nyss middag och nu ska vi packa och göra oss redo för imorgon.

Vid 5 inatt, 11 på förmiddagen i svensk tid, så åker vi till Destin. Det är en storm påväg till Florida och runt där så vet inte riktigt hur planerna blir. Jag hoppas på att vi kan åka till Disney World men det får vi väl se. Sen ska vi nog mellan landa i Charleston och Savanna och sen vidare upp till Raleigh på bröllop. Jag hoppas jag kommer ha internet nån gång under veckan, just nu kör jag på wifi över telefonen på Rickard och Jenns nätverk. Så några bilder kommer komma upp på ett eller annat sätt.

Kolla på linneatjus@instagram eller Linnéa Tjus på Facebook.

 

 


USA - bilder från dagen

  2012-05-27 / 05:17:13 / Bilder / 0 KOMMENTARER


USA - Coca cola/Stan/Shopping

  2012-05-27 / 02:31:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Idag har vi varit runt i stan i Atlanta. Först var vi på Coca cola och kollade på 4D bio, smakade massa olika drickor och så. Käkade lunch högst upp i en skyskrapa som roterade, as nice! Åkte subway också, häftigt! Kom nyss hem från ett shopping centrum. Var och handla massa, köpte saker för över 1000kr! Nu ska vi snart äta sen ska vi vidare någonstans, i don't know!


USA - pooldag

  2012-05-26 / 02:10:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Vakna ganska tidigt imorse. Duschade och försökte få i mig frukost men gick inte så bra. Låg på balkongen och sola i typ 1 timme. Jenn kom hem och då packade vi och åkte bort till poolen vid deras gamla lägenhet. Legat där hela dagen så nu är jag röd som en kräfta!!

Precis grillat kött och nu ska vi åka i väg på drive in bio!


USA - sova!

  2012-05-25 / 04:16:51 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hallå hallå! Skriver live från Atlanta haha. ÄNTLIGEN ligger jag i sängen och ska sova. Har knappt sovit nånting på flygen..

Vårt första flyg från Stockholm till Paris var försenat 1 timme och när vi då kom fram till Paris fick vi första åka nån buss från planet till terminalen och då börja vi springa för att leta efter andra flyget och vi sprang överallt och åkte buss där men vi och 8 stycken till missade flyget. Stod där hur länge som helst men tillslut fick vi nya biljetter till nästa flyg plus att vi fick gratis mat på flygplatsen medan vi vänta. Sen var de massa krångel när vi skulle gå på flyget för då var det en otrevlig fransk tjockis som inte släppte in oss så vi fick ställa oss på sidan.

Ja det var inte en så rolig start på resan men de löste sig tillslut. Vi fick inte sitta bredvid varandra på andra flyget men jag fick en bra plats, allra längst bak på ett hörn så jag kunde ligga ner och sova nästan. 13 timmar flygresa totalt och jag sov kanske 4 timmar. Vi startade resan klockan 1 på onsdag till torsdag natten och kom fram klockan 1 torsdag till fredag natten i svensk tid nu alltså. 4 timmars sömn på 24 timmar känns väldigt skönt plus att jag är sjuk.

Nej nu ska vi absolut inte klaga! Jag trivs jätte mycket här! Vi gick på en rundtur förut i området och det var så himla kul att se! Det bästa var ju att vi såg en kille i gräset med en stor jäkla gris! Det var inte en hund som man brukar vara ute med i solen, nej det var en skit stor gris! Alla byggnader är så coola och allt är häftigt. Det är typ som på filmer. Vi gick på nån ghetto gata förut och där stog dom och höll på grejsa med saker och sånt, precis dom med filmer!

Nu ska jag sova hela natten och dagen! Är så trött att allt snurrar. Klockan är nu 22.12 här och imorgon ska jag upp vid 11 och duscha och sen vet jag inte vad vi ska göra. Dom håller på spela in en film här utanför på gatan så jag ska ställa mig i bakgrunden!!


Rastlös

  2012-05-24 / 03:42:29 / Vardag / 0 KOMMENTARER

En rastlös Linnéa som inte kan sova.. Vill vara framme nu! Det är ljust ute nu igen. Vi har mindre än 1 timme kvar till Arlanda.

Vi körde på en älg med bussen förut. Jag blev jätte rädd. Jag satt och halvsov och så kände jag hur bussen börja broms jätte hårt så jag slänger mig upp och ser en älg på vägen. Den hamnade under och sen sprang den iväg. Jag satt längst fram så jag såg allting.. Hatar när djur skadar sig.. Men älgen blödde ingenting som tur va men Thomas sa att den skada sig inuti sig. Varför ska djuren springa ut på vägarna för, dom har ju sina skogar.

Blev även väldigt ledsen när jag läste detta om min underbara Sheldon, jag som ville gifta mig med honom!!


Nervös!!

  2012-05-23 / 23:25:47 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Det är redan onsdag och om 1.5 timme ska jag till busstationen för att ta bussen som går mot Arlanda! Har precis packat klart väskan och är nervös som tusan!! Om ett dygn, i svensk tid så är jag redan framme och klockan är då runt 5 6 tror jag. Det är 6 timmars skillnad så kommer bli knas när jag kommer hem igen.

Vill bara meddela att ingen får skicka sms eller ringa mig där borta, eller jo ni får men har inte mitt simkort i utan köper ett nytt där borta. Om det skulle vara något så får ni skriva på Facebook så svarar jag så fort som möjligt!

Gör säkert ett inlägg senare eller imorgon innan vi sätter oss på planet! Shit pommes va nervös jag börjar bli!!!!


Måndag 21 Maj

  2012-05-21 / 23:14:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Lång skoldag idag. Varmt som tusan ute men vi har bara suttit inne.. Fick en bunt med arbeten på 60 sidor som jag ska plugga in och sen ha prov på när jag kommer tillbaka ifrån USA, då har jag nått att göra på planet i 10 timmar..

Efter skolan kom mamma och hämtade mig. Var och handla och packa lite grejer från lägenheten för vi åkte bort till pappa efteråt. Jag har suttit ute i solen och pluggat, blev klar med 2 saker. Vi grilla jätte god mat med tzatsiki till och käkade jordgubbar med grädde.

Nu ligger jag död i soffan och ska snart sova. Imorgon har jag sovmorgon för jag börjar 10 men har matte nationella i typ 4 timmar eller va de är så måste ladda upp batterierna! Imorgon efter skolan drar jag till Som hemma med mina underbara tjejer och äter god mat och firar lite innan jag åker. Sen ska jag packa hela kvällen och skriv check lista typ. Börjar bli jävligt nervös nu!!!!!


Långledigt!

  2012-05-20 / 22:41:01 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Har haft en jätte bra långhelg. Bara massa bra med det. Grilla och hade de bra ute i blinäs i fredags. igår hade jag en härlig kväll och även imorse med en person som jag aldrig trodde jag skulle vara med igen..

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Kom hem vid 2 tiden och då åkte jag och köpte nya skor och MAX. Var och tog ut pengar så allt är fixat inför resan. Ska bara packa ur väskan och se vad jag egentligen behöver med mig.

Ska alldeles strax sova för ska upp tidigt imorgon och duscha. Skola hela dagen lång imorgon och på kvällen ska jag äta ihop med mamma och pappa för kommer inte se pappa på 3 veckor typ.


Inte långt kvar!

  2012-05-20 / 19:03:30 / Bilder / 0 KOMMENTARER


Sunday

  2012-05-20 / 15:46:49 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Pluggar och dricker lyxshake!


Dagen!

  2012-05-17 / 23:44:54 / Bilder / 0 KOMMENTARER


Tumblr

  2012-05-17 / 22:22:48 / Bilder / 0 KOMMENTARER

Tränings dags!

  2012-05-17 / 19:13:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Har bara ätit massa gott idag så nu ska jag gör 1 mil eller mer om jag orkar!


17 Maj

  2012-05-17 / 16:53:38 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Igår var sista skoldan för den här veckan. Hann med 7 st arbeten/inlämningar/prov på 3 dagar! Firade med mamma och ben&jerry! Idag har jag varit i Örebro med Thomas och Emelie. Växlade pengar och köpte lite grejer. Är redo för att åka nu, orkar inte vänta en vecka till!!


Linaja in action!

  2012-05-17 / 01:01:35 / Bilder / 0 KOMMENTARER


15 Maj

  2012-05-15 / 21:15:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER
2 av 3 nationella prov klara för den här veckan! Började halv 9 och slutade halv 10. Var kvar i skolan och gjorde klart en komplettering sen tog jag bussen hem. Idag har jag hunnit tränat, solat, badat, käkat jordgubbar med Mathilda och var även hos sjukgymnasten. Blev väldigt chockad själv över hur mycket jag hann göra innan klockan ens var 2! 

9 dagar kvar!!

I WANT TO BE THAT GIRL!

  2012-05-14 / 22:52:25 / Bilder / 0 KOMMENTARER




14 Maj

  2012-05-14 / 20:35:56 / Bilder / 0 KOMMENTARER


13 Maj

  2012-05-13 / 23:29:32 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hade en romantiskt middag för mig själv igår. Käka nudlar och kollade på några filmer där Zac Efron var med i. Har fått en crush on him! Var uppe halva natten. Idag har jag varit och handlat med mor o far, träffat Nova och övningskört för första gången. Var ute och körde i 1 timme typ, gick jätte bra för att vara första gången! Nu ligger jag i soffan med ny färgat hår och ser på NCIS med mamma fast hon sover haha.. Ska sova när som helst för ska upp tidigt imorgon, har nationellt prov i svenska halv 9 som jag absolut inte får missa!!!


Tattoo

  2012-05-13 / 02:38:00 / Bilder / 1 KOMMENTARER

Funderar starkt på att tatuera mig i USA när jag ska dit. Vill ha något som går att dölja när man vill och det ska betyda nånting. Det finns hur mycket som helst att göra men vill ha nånting speciellt. Jag vet inte.. Nån av alla mina miljoner läsare kan ju gärna komma med tips!


Pics

  2012-05-13 / 02:31:17 / Bilder / 0 KOMMENTARER


Örebro!

  2012-05-11 / 22:25:50 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Har varit hemma ungefär i 1 timme och just nu kollar jag på hockey med mor och far. Har varit inne i Örebro med Jessica, Johanna, Rebecca och Malin hela dan typ. Vi har käkat på pizza planeten och kollat på The luchy one! En väldigt bra fredag! Var i skolan och gjorde omprov också, alla rätt för jag är kung!

Har suttit och dreglat framför Zac Efron hela kvällen!

 

image description


Studenten

  2012-05-09 / 23:16:19 / Bilder / 0 KOMMENTARER

Låt tiden gå fortare!!!


USA

  2012-05-07 / 21:18:09 / Bilder / 0 KOMMENTARER


,

  2012-05-07 / 21:04:29 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Idag har varit en depp dag... Bara gråter hela tiden, till och med i skolan.. Jag hoppas absolut inte jag är så här imorgon när det är svenska tal för då kommer jag sitta och gråta hela tiden.. Jag satt nyss och läste igenom mitt egna om Molly som inte ens är sorgligt men det kom iallafall.. Dum i huvudet.


Varför vill du inte ha mig? Varför får jag inte vara din flickvän? Är väldigt förvirrad över vad jag är till dig just nu...


  2012-05-02 / 23:58:13 / <3 / 0 KOMMENTARER

Jag saknar min "pojkvän".....


FML

  2012-05-02 / 22:49:29 / Bilder / 0 KOMMENTARER


  2012-05-01 / 23:41:49 / <3 / 1 KOMMENTARER

Vad hände med orden jag älskar dig, jag saknar dig, jag kommer aldrig lämna dig? Förstår inte hur allt bara kunde ändras över en vecka, en dag? Jag vet att jag inte varit världens bästa eller snällaste flickvän men jag är 1000000% säker på att jag älskar dig över allt annat på jorden! Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig och tydligen kan jag inte visa det heller.. Efter 3.5 år, efter allt vi gått igenom tillsammans så visar det hur mycket vi hör ihop. Det är meningen det ska vara vi två. Jag kan inte tänka mig att spendera mitt liv med nån annan än du! Helt ärligt, 100% seriöst, jag trodde faktiskt vi skulle vara ihop föralltid. Det är min högsta dröm. Flytta ihop, få barn, bli gamla och dö ihop.
Det sista jag vill är att du ska vara ledsen.. Jag vill verkligen ordna allting. Kan göra vad som helst. Vill inte heller att du ska känna dig tvingad. Det kanske är bäst så här för din skull.. Jag vet inte..

Jag har inte riktigt fattat att det här har hänt. Känns som vi är osams och allt kommer bli bra på fredag igen. Tänk om det ändå kunde vara så lätt.. Jag saknar dig så att det gör ont! Jag kan inte ens kolla på tv och se några kramas eller pussas utan att tänka på dig. Jag vill inte att du ska se hur ont jag har, jag vill inte att nån ska se det. Jag försöker hela tiden gör nånting för att slippa tänka på oss men så fort jag blir själv och stänger om mig så bryter jag ihop. Vill bara skrika och slå på något. Det har inte ens gått en vecka och jag är så här svag. Jag vet inte om jag kommer klara mig ut levande..

Du är jag, jag är du!!


.

  2012-05-01 / 20:59:18 / <3 / 0 KOMMENTARER