Bedtime!

  2011-06-23 / 00:24:57 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hallojsan!

Ligger i sängen just nu och kollar på 2½ men. Ska snart sova för imorgon ska jag upp 6 för att göra mig klar för att åka. Väskan är färdigpackad, ska bara lägga i lite deo och sånt imorgon. Kommer hem den 1 juli antagligen sen direkt efter det är det PIP! Gud så jag längtat!!! 

Aja, godnatt! Hörs om 1 vecka!

Whatcha got!

  2011-06-21 / 15:16:46 / Musik / 0 KOMMENTARER

Om det är någon låt jag har på hjärnan så är det Dessies låt. Hon släppte den igår tror jag och jag kan den snart utan till! Vart väldigt förvånad att den skulle vara bra. Trodde den skulle bli som typ Kissies, as dålig! Det finns på versioner på den, Orginal och sen Seb1Beatz Remix. Remixen är den bästa tycker jag, men men det är en smak sak!





Slappardag!

  2011-06-21 / 11:09:11 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ojojoj det var länge sen!

Idag är det den 21 juni redan och jag har jäkla massa sommarlov. För exakt en vecka sen var jag påväg mot skolan för att få mina betyg och gå ut grundskolan. Vet inte hur många gånger jag grät egentligen. Tårarna kom lite då och då. På skolavslutningskvällen så var jag, Felicia, Johanna, Emelie, Marcus, Pelle och Albin hemma hos mig käkade och hade lite förfest innan vi gick vidare. Kvällen sög, det fanns ingen fest eller nånting. Tur att vi fick vara här iallafall. 

Sen dess har jag inte gjort något vettigt alls. Har varit med Emil och bara tagit det lugnt. 

Ikväll ska jag börja packa för på torsdag morgon åker jag tillsammans med mamma, pappa och Molly upp till vår stuga i Jämtland och blir bort ett tag. Kommer hem lagomt till PIP igen. Ska bli skönt att komma bort och bara vara på landet, bort från internet och tv. Bara försvinna för ett tag!

Igår var en riktig slappar dag. Jag och Emil låg i soffan hela dagen och spelade tvspel. As kul! Kunde inte somna igår kväll heller. Fick världens skrattattack och skrattade åt verkligen allting. Somnade inte förens framåt 3 tiden tror jag. 
Vaknade vid 8 imorse för Emil skulle iväg till körskolan. Jag försökte men kunde inte somna om så jag drog på mig kläder och skor och drog ut på en powerwalk så nu är jag helt slut i kroppen.

Ska inte göra nånting vettigt idag heller. Det var länge sen jag satt här vid datorn så kommer antagligen sitta hela dagen. Det är skönt det med! 

Här kommer lite bilder från olika tillfällen!


Poolparty hos Sandra


Skolavslutning!

Junkyard.se

  2011-06-07 / 22:04:08 / Kläder / 3 KOMMENTARER

Klickade precis hem två stycken plagg ifrån Junkyard. Hoppas det kommer hem snart för vill ha det nuuuuu!!!!!!


Avslutningsm. i bilder

  2011-06-02 / 14:57:35 / Vardag / 0 KOMMENTARER


Resten av bilderna ligger uppe på Idas facebook så kolla där!

Avslutningsmiddag

  2011-06-02 / 11:57:05 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hade avslutningsmiddag igår, alla var verkligen jätte fina! Vi åt 3 rätters middag, jätte gott var det! Min och Jessicas kavaljer för kvällen blev Kenny. Till bords satt vi tillsammans med Benjamin, Ida, Liza, Rosalinda och Pelleplutt. Satt och skojade och skratta och redan då var det en lyckad kväll. Senare plockade dom undan borden och starta musiken. Till och börja med var det inte så många som dansade men sen var alla uppe på dansgolvet och hoppa runt bland röken! Fyfan va roligt det var, och väldigt väldigt svettigt! Så dum som jag är hade jag mina klackskor på mig hela kvällen så när jag skulle hem kunde jag verkligen inte gå. Jag bor precis nedanför Kupolen och det tog mig minst 5 minuter att gå hem, ush! 

Jag tackar alla nior för den underbara och roliga kvällen! Det här är ett minne för livet.

Bilder kommer upp när Ida har skickat!