| white

  2013-09-22 / 13:17:29 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Legat hemma sen i tisdags med öroninflammation och streptokocker, fick penicillin i onsdag men det hjälper inte alls. Får nog ringa vårdcentralen imorgon igen..

Hela veckan har jag målat i våran hall och i trappen så nu är allting vitt och fint! Pappa har varit hemma så har umgåtts med honom en del. Vi gjorde en smörgåstårta i fredags för vi hade kalas för mamma som idag fyller år! Annars har det inte hänt mycket, har mest tagit det lugnt för har inte mått så bra. 

Idag blir det mestadels plugg, ligger redan efter så måste jobba ikapp!


 

Studentklänningar

  2013-09-19 / 11:13:08 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Fick hem två stycken klänningar i måndags som jag har tänkt att ha på studenten. Båda två är otroligt fina men den ena älskar jag verkligen, finaste plagget jag sett!! 







18 September

  2013-09-18 / 09:42:02 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Onsdagsmorgon och jag har gått och blivit sjuk igen. Förra veckan hade jag ingen röst kvar men denna gång har jag troligtvis öroninflammation. Ska till vårdcentralen senare idag så får hoppas att jag får någon medicin då. 

Annars då? Jo livet funkar som vanligt. Mycket i skolan som ska göras. Har även bokat två resor nu. London om exakt 2 veckor idag och sen studentresan till Ayia Napa i juni. 

Oktober kommer bli en bra månad, åka till London och shoppa och sen är det även Halloween. Har redan blivit inbjuden tillsammans med Mathilda på en halloweenfest, kommer bli grymt kul!



Back to school!

  2013-09-10 / 18:15:08 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Livet rullar på som vanligt. Sommarlovet har tagit slut och hösten har börjat smygit sig fram. Tillbaka till skolan och alla rutiner igen. Skönt faktiskt att ha något att göra om dagarna men skulle gärna slippa alla arbeten och prov som vi får. 

Det som hänt sen sist jag skrev är bla. roliga kvällar med bra folk. Haft ''fest'' hemma på gården, den kvällen sluta med hjärnskakning och andra skador. Klassfest mitt ute i skogen. Min storebror från USA har varit hemma och hälsat på. Varit i Stockholm och kollat på Axwell. Sagt hejdå till Ida som är nu bosatt i England i 2 månader.