Mitt sommarlov!

  2013-08-14 / 14:39:02 / Vardag / 0 KOMMENTARER
3 månader senare, jag lever fortfarande!

Har haft mitt allra sista sommarlov och det har jag njutit av till 100%! Det har varit den bästa sommaren hittils. Har inte haft något sommarjobb så har verkligen varit ledig.
Startade sommaren med att åka till Göteborg och gå på Summerburst, bland det mäktigaste jag varit med om! 3 av mina bästa kompisar har fyllt 18 år så det har vi firat med fest. Har suttit ihop med Mathilda nästan hela sommaren och vi har bott på Statt varje lördag haha, som vi avslutat med bl.a efterfest med Norlie & kkv och efterfester fram till klockan 9 på morgonen. Varit i Norge och umgåtts med familjen. Har umgåtts en hel del med mina bästa vänner ifrån högstadietiden och vi har verkligen hittat tillbaka till varandra och det är jag så glad över! Vi har varit på spökjakt på nätterna och roadtrips mitt ut till ingenstans. Åkt båt och solat och badat. Varit i Skara Sommarland. Har lärt känna massor av nya människor som är helt underbara!

Har bara en vecka kvar av lovet men känner på mig att resten av året kommer fortsätta vara lika bra! Avslutar sommaren med att åka till Stockholm den sista augusti och kolla på Axwell, kommer bli grymt!