Mitt lov!

  2012-02-29 / 14:32:28 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag skärpa mig! Har ju som sagt haft lov och nu i veckan har jag hur mycket som helst att göra. Har två stycken arbeten, hade prov i tisdags och idag hade jag några jäkla svenska ord.. 

Lördagen efter vi fick lov så var ju jag som sagt uppe i Sälen. Hur skönt som helst var det där uppe! På tisdag kvällen kom vi hem och då var det bara att packa om för på onsdan åkte jag och Sanna upp till Västerås. På torsdan när Emil och dom var i skolan så åkte jag Sanna och Malin in till stan och skulle shoppa lite men det sluta med att vi käka lunch bara och det gick 220kr... Sen dess har jag varit en fattig människa.. På fredan åkte vi hem till Karlskoga igen och på kvällen blev det lite partaj. Kom i säng vid 2 nångång. Hela lördan låg jag och Emil i soffan och kollade på tv och gjorde ingenting. På söndan åt vi massa tårta för Emils pappa fyllde år.

I måndags så var jag i skolan igen efter en veckas lov. Efter skolan hämta Emil mig och Jessica och sen på kvällen käkade vi Sibylla med mamma. I tisdag efter skolan åkte jag till stan med Jessica sen gick jag hem till Emil. Senare tog jag bussen hem till Sanna och var där nån timme. Igår tränade jag för första gången på 1 månad typ, det var jätte skönt även fast det var zumba. Efter skolan åkte jag först hem till Emil sen hem till mig. Vi åt mat sen sov vi här. Jag sov jätte skönt men Emil sov i soffan för min säng är för liten haha.. Idag hade jag sovmorgon för jag börja kvart i 11. Lång skoldag var det så nu är jag jätte trött.

Jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt Oth som jag inte sätt på flera veckor, mitt liv går under typ. Imorgon börjar jag 9 med träning sen ska jag vara i skolan hela dan och plugga. Sen ska jag till stan och fika med Jessica Mathilda och Evelina sen på kvällen ska jag hem till Jessica och göra tacos!

Tillbaka till skolan

  2012-02-26 / 23:32:09 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu är lovet över så nu återgår jag till normal uppdatering från och med imorgon. Imorgon så är man tillbaka till skolan igen så nu ska jag sova. Natti!


Sälen

  2012-02-19 / 09:36:41 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Jag sitter uppe i Sälen just nu därför är det dålig uppdatering. Är här till tisdag så då skriver jag alla punkter i blogglistan jag missat.

Igår när vi kom hit så var det snöstorm typ. Det snöa och blåste hela kvällen sen gav det sig. Imorse när vi tittade ut så hade det kommit ytligare 1 dm. Ska alldeles strax äta frukost sen ska jag och pappa ut och åka skidor!


Before I Die

  2012-02-16 / 11:54:00 / Bilder / 1 KOMMENTARER






Goden natten!

  2012-02-15 / 23:53:47 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ja min dag har bestått av film och bad. Tycker inte om att vara hemma ifrån skolan för det finns inget att göra.. I morgon ska jag till skolan iaf så nu ligger jag i sängen och ska sova under mitt fina flowerpower täcke haha! Ja men godnatt då.


Dag 15 - Den nyaste bilden på dig själv

  2012-02-15 / 23:18:40 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Fin osminkad bild!


15 februari

  2012-02-15 / 15:22:01 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ligger i soffan och kollar på tv, som vanligt. Badade för en stund sen och kollade på Djungelboken, hur skönt som helst! Nu ska jag kolla på Alvin och gänget 2. Vilket kul liv jag har..


Dag 14 - Om jag blev rikast i världen

  2012-02-14 / 23:30:06 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Om jag blev rikast i världen så skulle jag ge pengar till mina föräldrar, mina syskon och min mormor&morfar och farmor&farfar. Hade köpt hus lite överallt i världen, ett i New York, Miami, Thailand, Spanien, Alperna. Hade även köpt flera hus uppe i Sälen och en lägenhet i Stockholm. Skulle göra flera konton och sätta in och spara pengar till mina barn. Jag skulle studera klart och öppna en egen firma som sen skulle bli den mest framgångsrika firman i världen. Sen när jag hade tjänat så mycket att jag skulle dö som en biljardär då skulle jag sluta jobba. 



Flyttat!

  2012-02-14 / 18:21:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Idag vid 12 kom det några gubbar hem till oss och skulle fixa i hallen. Våran granne som bor över oss, hennes avloppsrör har det blivit en stor spricka i och det går bakom våran vägg i hallen och ner till affären som är under vår lägenhet. Vi kände att det börja lukta för en månad sen fast det är först nu dom gör nånting åt det. Så idag bröt dom bort väggen och golvet och ska börja ordna det där. När dom höll på fixa det så gick det inte att vara där inne, det lukta bajs. Jag menar verkligen bajs! Så mamma och jag packa ihop våra saker och åkte hem till pappa där vi är nu. Här ska vi bo ett tag för dom ska hålla på i vår lägenhet i minst 6 veckor, i bästa fall!

Jag har bara internet på mobilen så uppdatering kommer inte bli lika ofta. Ska försöka skriva när jag är i skolan.


14 februari - Alla hjärtans dag

  2012-02-14 / 11:31:36 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Firar min alla hjärtans dag hemma och sjuk. Måste vila min hals så den blir bättre för jag vill inte missa för mycket i skolan. Ska sätta mig och plugga lite hade jag tänkt, ska skriva idrottsarbete och läsa bok. Ikväll blir jag själv hemma för mamma ska jobba då blir det en kärleksfilm och ben & jerrys. Kan inte bli mycket bättre när man är forever alone. Men nästan vecka så ska jag till Västerås så då ska vi ha mys istället.

Ha en bra alla hjärtans dag alla mina miljoner läsare höhö!


13 februari

  2012-02-13 / 22:41:09 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Började med att jag knappt sov nånting för min jävla hosta! Sen försov jag och Emil oss så fick stressa lite men jag kom till skolan i tid. Tråkig skoldag, gick och frös hela tiden och mådde inte alls bra. Men som tur va fick vi sluta en timme tidigare för vår lärare var borta. När jag var på väg hem så mötte jag Thomas och Nova. Dom var här några timmar så fick busa med lilla pluttisen!

Tog en liten powernape förut och nu sitter jag och kollar på tv och äter sockerkaka. Ska snart lägga mig så får vi se om jag får någon sömn inatt. Mår inte alls bra..


Dag 13 - Du och någon klasskompis

  2012-02-13 / 10:19:17 / Bilder / 0 KOMMENTARER

Dag 12 - Favorit film

  2012-02-13 / 10:16:11 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Alla American pie filmerna!


GinaTricot

  2012-02-12 / 19:44:19 / Kläder / 0 KOMMENTARER
qoYj6x on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

Smurfarna

  2012-02-12 / 12:07:54 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Kollar på smurfarna och äter frukost som idag består av cola och popcorn!


11 februari

  2012-02-11 / 21:04:07 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Igår hade vi ju som sagt disco, helt ärligt trodde jag att det skulle komma max 100 st men vid 18.40 var det redan 200st där! Helt sjukt! Vi fick lite problem med växel och godis annars gick allt helt perfekt! Hade lite tävlingar och dansa med barnen. Tidningen kom också och frågade lite så tror att vi är med idag igen, eller jag vet inte riktigt. Jätte lyckad kväll och barnen var jätte glada! Längtar till vårat nästa disco! 

Idag mår inte kroppen lika bra. Ont i halsen och min rygg. Mamma och pappa åkte upp till Sälen idag och Emil har varit i Örebro hela dan och mekat så hade ingenting att göra. Sen så tänkte jag och Jessica åka skridskor men jag hade tydligen inga så vi gick till stan istället och fika. Jag köpte även ett par pyjamasbyxor, hur sköna som helst! När vi var klara på stan så tog vi bussen hem till mig så lata som vi är. Kollade på film och bara låg döda i soffan typ. Väldigt skönt med en lugn lördag. 

Just nu är jag själv och ligger i soffan och kollar på melodifestivalen. Jag väntar på att Emil ska komma hit med pizza åt oss sen ska vi mysa hela kvällen. 


Dag 11 - En bild som du alltid skrattar åt.

  2012-02-11 / 20:40:42 / Bilder / 0 KOMMENTARER

GinaTricot

  2012-02-10 / 11:39:42 / Kläder / 2 KOMMENTARER
OMG give me!!


Dag 10 - Mina rädslor

  2012-02-10 / 11:35:02 / Vardag / 0 KOMMENTARER
• Sprutor men det har jag redan skrivit en gång. Det gör ont och är äckligt. När jag bröt min handled när jag var mindre, ända gången jag grät på kvällen var när dom satt i sprutan i armvecket... Fyyy!

• Jag hatar insekter, fiskar och kryp.. Dom är äckliga och fula, speciellt grodor.. Jag vågar inte ens stoppa ner handen i vårat akvarium haha..

• Spöken eller andar, samma sak. Skit rädd för sånt skit, och det blir ju inte bättre av att min mormor säger att hon känner att det är nån här i våran lägenhet på nätterna...

• Tandläkaren.. Som tur är har jag inte varit där på över ett år nu men ska väl snart dit.. Jag hatar när man får en sån där grej i munnen som röntgar tänderna, jag höll på svälja en sån när jag var liten och sen dess tycker jag inte om såna..

• Lite löjligt men när jag är själv hemma eller på kvällarna när jag är ensam uppe så stänger jag alla dörrar. Dom måste vara helt stängda, inte ens lite öppen det går inte. Det är nått jag fått för mig på sista tiden.

• När jag till exempel på morgonen står och borstar tänderna så står jag och kollar på handtaget och låset i fall det skulle börja röra på sig. Tror jämt att det är någon utanför som ska hoppa på mig.. När jag duschar brukar jag också kolla ibland ifall det är låst eller inte haha..

Sen är jag lite rädd för andra saker men det kommer jag inte på just nu, men det är vanliga saker som nästan alla inte tycker om!

Dag 9 - Favoritbandet

  2012-02-09 / 23:12:00 / Musik / 0 KOMMENTARER
Skrillex


9 februari

  2012-02-09 / 22:55:48 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ja igår var vi som sagt i Romme med skolan. Det gick bra att åka för att vara första gången på 1 år. Jessica och dom andra lurade mig så jag åkte några svarta backar, men det gick jätte bra jag visste ingenting förens vi satt på bussen hem haha! Bussresan var ju också rolig haha, jag Jessica och Evelina satt nere med några 3or och vi fick reda på en hel del haha! 

Kom hem vid 7 tiden och då åt jag mat och fixa mig sen vid klockan 11 gick jag och la mig. Sov 10 timmar, det är alltså dubbelt så mycket än vad jag brukar sova. Det var ganska så jätte skönt faktiskt! Åkte till skolan vid 9 men var inte med på idrotten för jag och mitt företag skulle på intervju med tidningen så imorgon får alla kolla i Karlskoga tidning och kuriren!!

Idag vid halv 4 hämtade vi nyckeln till lokalen och har fixat lite nu på kvällen. Jag Ebba och Jessica ska dit imorgon ganska tidigt och fixa det sista sen var det lite problem med några saker men det skulle det komma några och fixa det åt oss. Så imorgon klockan 6 gäller det, liv eller död! 

Ska snart lägga mig och sova för är jätte trött.. Ska inte vara med på idrotten imorgon så har sovmorgon men ska upp ganska tidigt ändå.

Dag 8 - En bild som gör dig glad

  2012-02-08 / 18:27:00 / Bilder / 0 KOMMENTARER

Dag 7 - I min handväska

  2012-02-07 / 21:43:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag har nästan aldrig handväska men har ju alltid väska med till skolan och där i har jag bara nödvändiga saker. Som tex min dator, pennor och lite sånt. Haha intressant punkt, verkligen!!

7 februari

  2012-02-07 / 21:17:12 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ligger helt utslagen i soffan efter varit överallt och handlat! Gick ifrån skolan vid 5!!! Omg kände att jag inte hade något liv då men jag och Ebba skulle ju till affären och handla inför vårat disco på fredag. Är inte alls lika stressad nu för att nu är allt inhandlat, alla lappar sitter uppe och tidningen kommer och intervjuar oss på torsdag så då kommer vi locka lite mer kunder!

Var precis och handla igen med mamma för i morgon ska ju vi till Romme med skolan så har köpt lite matsäck. Ska testa alla kläder och lägga fram allting så jag inte glömmer nånting. Min buss går 05.35 i morgon bitti till skolan........ Kommer dööööö!!

Nu ska jag äta dyng mycket mat och sen duscha. Ska sova typ 10 så jag är pigg i morgon!

Blir inga bilder för det går tydligen inte..


6 februari

  2012-02-06 / 22:48:35 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Tillbaka till skolan igen efter en skön helg. Sov hos Emil natten till idag så vi myste och åt ben & jerrys, eller jag åt det mesta haha! Imorse gick min buss tio över 7 så kändes som jag gick upp mitt i natten.. Ville ju inte lämna min gos i sängen helt själv, skulle vilja ligga där resten av veckan och mysas!

Under hela skoldan var jag rastlös så höll på så till o med Jessica blev trött på mig där ett tag haha! Sista lektionen hände det en inte så rolig grej, tycker synd om Matti och hoppas hon blir bättre och att hennes tarmar inte ramlar ut sådär hela tiden hahaha skoja... Inte kul... Oscar fick leka räddare i nöden på sin första skoldag också!

Efter skolan har jag försökt plugga lite men den där nedranns datorn bara kallar på mig.. Nu ligger jag iaf i sängen med böckerna och ska plugga lite för har ju prov imorgon. Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå bra för annars får jag inte åka till USA.....


Dag 6 - En bild på en person som är snygg

  2012-02-06 / 17:33:55 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Min pojkvän är ju snyggast i världen men han får ni inte se på för han är min min min min!!!! Det får bli bilder på några kändisar istället!

Dom 3 översta är från One tree hill höhö!





Dag 5 - Dagens outfit

  2012-02-05 / 16:08:30 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Idag är det mys kläder som gäller! Adidas mjukisbyxor och långärmad tröja från hoodiehoodie med hörlurar i snörena!


5 februari

  2012-02-05 / 14:12:35 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu är vi själva igen. Min syster med familj kom hit i fredags kväll. Igår var vi på Novas dop. Var i kyrkan och sen var vi på 39:an och fikade och dom öppna alla paket. Sen åkte vi hem igen och åt mat och kollade på melodifestivalen. Vid 11 tiden åkte jag och Emil hem till honom och sov. Jag var jätte trött så somna nästan på en gång!

Idag ringde klockan 10. Låg och myste i sängen fram till 11 sen kom pappa och hämtade mig. Sa hejdå till Camilla och dom sen åkte dom hemåt. Har precis ätit lunch och ska snart hoppa in i duschen. Har blivit sjuk också så måste klä mig varmt för jag måste bli frisk till onsdag då vi ska till Romme med skolan.

Inatt sover jag hos Emil och myser med honom hela kvällen.


Dag 4 - Bild på en person du saknar

  2012-02-04 / 17:39:17 / Vardag / 0 KOMMENTARER


Dag 3 - Fem sanningar om mig

  2012-02-03 / 19:28:26 / Vardag / 0 KOMMENTARER

- Jag är ett Disney freak. Har sätt dom flesta Disney filmerna och kan se dom tusen gånger om!

- När jag kollar på film så gråter jag mer när ett djur dör, än när människor dör. Om det är en hund klarar jag inte av att kolla.

- Jag har mycket hellre på mig Emils tröjor än mina egna, eller killtröjor över huvudtaget. Det är både snyggt och skönt!

- Tack vare att jag börja på Karlskoga Idrottsgymnasium har jag blivit ett träningsfreak. Om jag inte får träna 3 4 ggr i veckan blir jag sur och irriterad på allt och alla. Men det är ju bra för då håller jag mig i form!

- Jag är jätte spruträdd! Stick i fingret går bra men inte mer. Jag klarar inte ens av att prata om det. Och jag tycker det är äckligt när man typ ser leder och senor i handlederna och på händerna. Det är skit äckligt!!


3 februari

  2012-02-03 / 08:43:03 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Skulle precis gå upp för att träna men när jag gick upp ur sängen så bara kände jag smärtan i ryggen och nacken. Måste legat konstigt för gud va ont jag har! Men det va skönt att gå upp tidigt för då hinner jag äta frukost för första gången och duscha längre! Vid 11 åker jag till skolan för att göra prov och plugga massa.

Igår var klassen i Örebro på Kick off eller vad det hette i Filmstaden. Vi satt på föreläsning i 2 timmar sen fick vi se förhandsvisning på En gång i Phuket. Den var jätte bra! Vid 5 ungefär sluta det så då gick vi till bussen och åkte hem igen.


Dag 2 - En gammal bild på dig själv

  2012-02-03 / 00:31:31 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Oktober 2008


Dag 1 - Presentera mig själv

  2012-02-01 / 14:27:07 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Ja jag heter ju som sagt Linnéa Anna Margaretha Tjus. Jag är född den 7 januari 1995 på Karlskoga BB, så nu är jag alltså 17 år. Min mamma heter Inger och min pappa Mikael men han kallas Europe av min vänner. Jag har 4 st syskon, Thomas 24år Rickard 27år Cecilia 35år och Camilla 37år. Jag har 6st syskonbarn. Jag går på Karlskoga Idrottsgymnasium och läser Ekonomi med världens bästa tjejor och världens bästa klass, super duper glad över att jag valde den här skolan! Jag bor i Karlskoga och har gjort det i hela mitt liv men när jag blir äldre så vill jag flytta till USA. Jag är tillsammans med världens bästa pojkvän Emil. Vi har varit ihop i 3år och snart 3 månader! Jag har en hund som är 1/4 siberian husky och resten schäfer. Hela mitt liv har jag viljat ha en schäfer men jag har varit hundrädd och var det till o med när vi fick Molly. Jag satt uppe i min våningssäng i flera dagar innan jag våga klappa på henne haha! Ja finns nog inte så mycket mer att berätta om mig själv, men om jag missat något så kommer det nog komma upp inom dom kommande 30 dagarna! 


Skrillex

  2012-02-01 / 13:21:05 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Sitter i skolan och har precis gjort klart vår svenska uppgift, nu har jag hål till tio i 3. Så nu ska jag chilla gunilla med Yes.

Sitter och lyssnar på Skrillex nya skiva, hade missat helt att han släppt en ny! Längtar så jäkla mycket till den 26 juni då han kommer till Peace & Love! Jag ska dit! Iaf den dag han ska spela!!!