Hungry hearts

  2012-10-18 / 21:01:28 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Idag är en sån dag som är varje dag nu för tiden. Är trött på livet och hatar skolan. Är så jävla skoltrött just nu så det är sjukt. ''Det blir bättre nästa vecka när ni får höstlov så får ni vila lite'' Nej det blir det absolut inte, har lika mycket ångest iallafall. Har ett prov nästa vecka i svenska, fick typ 30 sidor idag som vi ska plugga på till nästa torsdag. Det handlar om hur Island var på 1000-talet, om jäkla runer och skit, varför ska vi kunna det idag för? Tror inte jag ska tillbaka i tiden så har ingen användning för det. 


Veckan efter lovet har jag 3 prov efter varandra.. Matteprov på onsdag, som är AS svårt, fattar ingenting plus att man inte får hjälpa på lektionerna! På torsdan så har vi samhällskunskapsprov, om politik typ, vet inte riktigt än vad vi har prov på. Och på fredan så har jag prövning på hela Religion kursen, så jäääääävla kul!! Vill bara dra nånstans, hoppa av skolan, börja jobba. Skiter i om jag får vara på Ica hela mitt liv, jag orkar inte mer!!!!!!!!!!!


Glad och positiv tjej, ja jag vet. Jag vill inte vara sjuk för jag vill träna!! Vill träna hela tiden, 24/7, nu, alltid! Skriver som alla andra fjantar, satsar på beach 2013, även fast jag inte visar mig på stranden nån gång. Inte i karlskoga iaf, men nästa sommar så har jag körkort så då ska jag åka överallt hela tiden och aldrig vara hemma.

Greyhound

  2012-10-16 / 20:36:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Bloggar från datorn på första gången på länge! Använder den inte typ längre, har mobilen till allt!

Måndag och tisdag har gått jätte fort! Igår va en sån där super skratt och mongo dag typ, vet inte riktigt vad vi höll på med haha. Var och träna på kvällen med Yes, körde 1 timme på crosstrainer. Sov knappt nånting i natt för jag har blivit sjuk, IGEN!!! Mått som ett as idag, snorar och ont i halsen, plus mensvärk på det. Kan inte bli bättre dag... Efter skolan åkte jag till stan med Jessica och Liza, kollade lite maskerad dräkter och så. Gick och sola en halvtimme ihop med Jessica, tänkte att vi måste få lite färg till halloween. Sen så rev vi typ ut hela min ena garderob och leta efter kläder till halloween, har krånglat massa med det men nu har vi nog bestämt oss. Det är ju faktiskt bara två veckor kvar!!!!! Bra att vara ute i tid!

Just nu sitter jag här själv och lyssnar på musik men funderar på att se på Oth men vet inte om jag törs det. Är på läskiga avsnitt just nu och är själv hemma haha.. Mamma är och käkar med några kompisar och kommer inte förens om 2 timmar typ, helt själv med vovvsen. Jaaaaa, kuul jul. Idag firar jag och Emil 47 månader för er som ville veta det. Jätte bra, ska bli typ 2000 månader till. Nej men det var väl allt jag ville säga. Tänkte passa på att skriva lite så Jessica blir glad på mig! 

Här är min fin vän!


14 Oktober

  2012-10-15 / 00:04:45 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Borta bra men hemma bäst. Så är det alltid! Var bara borta en natt och hade det bra i Norge men hemma och ens egna säng är alltid bäst!

I lördags när vi kom fram var klockan 12. Vi åt lunch på en gång och gick en liten promenad efteråt. Paketöppning för 5 st som har och ska fylla år, firade det med massa kakor och tårta. Åt en god middag också och hade en bra kväll med familjen. Idag åkte vi hemåt vid 12 tiden, sov en liten stund och resten av resan busades det med Novisen, goare unge går inte att hitta!


12 Oktober

  2012-10-13 / 13:25:53 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Sitter i bilen påväg till Norge. Bilen är fullproppad, 4 personer plus en bebis och en hund. Vi ska snart stanna och gå på toa och så. Ska bara stanna en natt där så vi åker hem imorgon igen.


Igår var jag i Örebro en hel dag. Var på UF kick off men det var så tråkigt så vi satt och sov istället. Efter så gick jag tillsammans med mina två favoriter till Jensens och käka en god köttbit. Hälsade på Sofia i hennes skola nån timme sen tog jag och Jessica bussen hem igen. Emil kom och hämtade med vid 6 tiden så då åkte vi hem till honom och åt mat och sen duscha och hade det mys.


The weekend

  2012-10-10 / 19:17:22 / Bilder / 0 KOMMENTARER


4 Oktober

  2012-10-04 / 22:17:18 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Håret är nyfärgat och jag är nyduschad. Imorgon vid 9 ska jag klippa mig och sen är jag redo för klassfoto! Efter skolan ska jag hem och packa lite sen vidare ut till Matti för tjej/mys kväll!


Igår efter skolan åkte jag ner till stan med Jessica och Mathilda och leta brallor, hittade några på en gång och köpte även hårfärg. Åkte hem till mig med Mathilda och färga håret på henne. Hon sov kvar så vi myste till det med pizza, ansiktsmask och film.


Imorse gick vi upp tidigt för vi skulle till skolan och ta spruta. Det var den sista jäkeln så nu är det över! Hade tråkiga lektioner men fick äta pannkaka!!! Godaste som finns!!


2 Oktober

  2012-10-02 / 19:58:12 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ätit mat precis och nu slappar jag i soffan till ett avsnitt ncis. Har varit och tränat med holmen, kommer ha träningsvärk i benen imorgon iaf. Efter skolan idag åkte jag ner till stan med Mathilda och Jessica och senare kom Johanna och Ellinor. Hade en mys pratstund och sen köpte jag paket till min pappa som imorgon fyller år.

Imorgon vid 9 ska jag till sjukgymnasten och sen till skolan för 3 lektioner. Ska nog färga håret imorgon, måste sola också men får se vilken dag det blir, ska ju ha skolfoto på fredag så måste ju se hyfsad okej ut!